Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Rapid Viena i-au sărit în cap antrenorului după meciul cu FCSB: ”Nu pot să-i înţeleg!”

Fanii lui Rapid Viena i-au sărit în cap antrenorului după meciul cu FCSB: ”Nu pot să-i înţeleg!”

UEFA Europa League

Comentarii

Situaţia lui Goran Djuricin pe banca lui Rapid Viena este destul de complicată, chiar dacă aproape că a calificat echipa în grupele Europa League. Fanii îi cer demisia din cauza rezultatelor slabe din campionat.

Rapid Viena a avut un parcurs excelent în Europa League şi este aproape calificată în grupele Europa League, după ce în turul cu FCSB, din play-off, a învins cu 3-1. Dar situaţia din campionat nu este la fel de fericită. Înainte de meciul cu Innsbruck, din această etapă, Rapid Viena ocupă doar locul 5, cu 7 puncte în 5 etape, la 8 distanţă faţă de liderul FC Salzburg.

Din această cauză, suporterii sunt foarte nemulţumiţi şi îl contestă tot mai mult pe Goran Djuricin. Antrenorul lui Rapid Viena a fost criticat inclusiv după meciul cu FCSB, pe care l-a câştigat cu 3-1.

”Am înţeles reacţiile de după 0-0 cu Wolfsberger AC (n.r. în urmă cu trei etape), pentru că şi mie mi-a fost ruşine. Dar pentru nemulţumirile fanilor de la meciul cu Steaua n-am niciun fel de înţelegere, deoarece am jucat foarte bine în prima repriză. Nu este vorba despre mine, ci că trebuie ca toţi să se întrebe cum ar putea ajuta echipe [...] Cu siguranţă că avem nevoie de puncte în campionat, poate că presiune pozitivă este bună pentru noi”, a declarat Goran Djuricin, citat de sport.oe24.at.

Afla mai multe despre: goran djuricinrapid vienaeuropa leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare