Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Spaniei îl ameninţă pe Alvaro Morata cu moartea! ”Ştiu motivul. Nu am nicio problemă”

Fanii Spaniei îl ameninţă pe Alvaro Morata cu moartea! ”Ştiu motivul. Nu am nicio problemă”

EURO 2020

Comentarii

Alvaro Morata a discutat despre ameninţările cu maortea pe care le-a primit din partea suporterilor spanioli, în urma ratărilor sale de la Euro.

Cariera lui Alvaro Morata nu a decurs precum şi-ar fi dorit spaniolul. Acesta a trecut pe la cluburi imense, Real Madrid, Juventus, Chelsea şi Atletico Madrid, însă nu s-a putut impune cu adevărat la niciunul dintre acestea. Ratările sale au devenit deja faimoase, în ciuda faptului că acesta nu era atât de neputincios cândva.

Fanii Spaniei îl ameninţă pe Alvaro Morata cu moartea!

Abuzul primit de Morata de-a lungul carierei l-a afectat iremediabil pe atacant, iar acesta continuă. După câteva ratări incredibile la Euro, spaniolul a fost ameninţat cu moartea de fanii ţării sale, fapt pe care acesta a fost nevoit să îl adreseze într-un interviu.

''Ştiu motivul. Îl ştiu foarte bine şi nu este foarte greu de înţeles. Când Euro se va încheia, dacă totul merge bine, voi vorbi. Nu am nicio problemă. Sunt avertizat de ce mă huiduie, bineînţeles'', a declarat Morata, pentru Deportes Cuatro.

Cu Spania în sferturile de la Euro, atacantul lui Juve are şansa să demonstreze că merită să fie titular pentru ”Furia roja”. Cu câteva goluri, acesta şi-ar readuce fanii pe partea sa, însă, dacă va continua să rateze, suporterii spanioli vor continua să îl conteste, de multe ori prea vehement.

Afla mai multe despre: euro 2020spaniaalvaro morata 

viewscnt
Articole similare