Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanul lui Manchester United, care l-a rugat pe Jurgen Klopp ca Liverpool să nu mai câştige, a fost invitat pe Old Trafford

Fanul lui Manchester United, care l-a rugat pe Jurgen Klopp ca Liverpool să nu mai câştige, a fost invitat pe Old Trafford

Manchester United

Comentarii

Copilul în vârstă de 10 ani, fan Manchester United, care i-a trimis o scrisoare tehnicianului Jurgen Klopp şi i-a cerut acestuia ca Liverpool să nu mai câştige, a fost invitat pe Old Trafford, relatează bbc.com.

Daragh Curley i-a scris lui Klopp şi l-a întrebat dacă este posibil ca Liverpool să piardă ceva meciuri. “Liverpool câştigă prea multe meciuri. Dacă mai câştigaţi nouă meciuri, atunci aveţi cel mai lung parcurs fără înfrângere în fotbalul englez. Pentru mine, ca fan United, este foarte trist. Aşa că data viitoare când joacă Liverpool, vă rog să îi faceţi să piardă. Ar trebui doar să lăsaţi cealaltă echipă să înscrie. Sper că v-am convins să nu câştigaţi campionatul sau să nu mai câştigaţi alt meci”, a scris copilul.

Jurgen Klopp i-a răspuns băiatului tot cu o scrisoare, lăudându-l pentru pasiunea arătată, dar a explicat că Liverpool nu poate pierde puncte pentru el. Clubul Manchester United s-a declarat mândru că are fani ca Daragh şi l-a invitat pe copil pe Old Trafford, împreună cu familia sa.

Este o veste grozavă. Atmosfera pe Old Trafford va fi minunată. Prietenii mă vor invidia”, a afirmat Daragh Curley.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare