Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul este pregătit de duelul cu Sheriff Tiraspol. Gică Popescu, optimist: ”Nu întotdeauna joacă bugetele!” | EXCLUSIV

Farul este pregătit de duelul cu Sheriff Tiraspol. Gică Popescu, optimist: ”Nu întotdeauna joacă bugetele!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa o întâlneşte pe Sheriff Tiraspol, campioana din Republica Moldova, în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Farul este pregătit de duelul cu Sheriff Tiraspol. Gică Popescu, optimist: ”Nu întotdeauna joacă bugetele!” | EXCLUSIV

Farul a început cum nu se putea mai prost noul sezon, ratând şansa de a cuceri un nou trofeu. Formaţia lui Gică Hagi a fost învinsă în Supercupa României de Sepsi, scor 0-1.

Acum, primul adversar care-i stă în cale e Sheriff Tiraspol, nimeni alta decât echipa care reuşea să o învingă pe Real Madrid, în septembrie 2021, scor 2-1, chiar pe „Bernabeu”.

Gică Popescu, preşedintele Farului, a prefaţat duelul şi a declarat că este optimist înainte de această partidă importantă. 

”Eu îmi doresc ca la meciul de miercuri să arătăm mult mai bine să ne apropiem de jocul pe care l-am avut cu o lună în urmă când am devenit campioni. Ambiţiile noastre sunt mari dorim o participare în grupele uneia dintre competiţii pe care le putem accesa. Noi am vrea să mergem cât mai departe în Champions League sau în preliminariile Champions League.

Dacă nu, şi o participare în grupele Conference cred ca ar fi un rezultat foarte foarte bun.

Suntem pentru primul an într-a competiţie europeană nu avem experienţă recunoaştem aceste lucru însă ţinând cont că avem jucător de echipă naţională avem jucători de echipă naţională U21 nivelul internaţional al jucătorilor noştri există.

Sperăm să putem să ţinem pasul cu ritmul competiţiilor europene care e total diferit de ce se joacă la noi şi să fim zic eu sper o prezenţă constantă în anii următori.

Bugetul nostru e cel mai mic buget dintre toate echipele care au participat sezonul trecut în playoff.  

Nu întotdeauna bugetele joacă uitaţi-vă ce se întâmplă în Champions League cu PSG care investeşte sute de milioane în jucători şi nu reuseşte să câştige Champions League”, a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Farul Constanţa, echipa probabilă în debutul preliminariilor Champions League

Aioani - Kiki, Boli, Artean, Borza - Dr. Nedelcu, Băluţă, Borgnino - Mazilu, Alibec, Rivaldinho

Afla mai multe despre: gică hagifarulgică popescusheriff tiraspol 

viewscnt
Articole similare