Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul transferă "perla" cu care Becali credea că dă lovitura! BOMBĂ: semnează după fuziunea cu Viitorul

Farul transferă "perla" cu care Becali credea că dă lovitura! BOMBĂ: semnează după fuziunea cu Viitorul

Farul

Comentarii

Farul Constanţa şi Viitorul au fuzionat, iar o mare echipă se naşte pe Litoral, sub bagheta "Regelui". Gică Hagi (56 de ani) va reveni pe banca tehnică şi a pus la punct deja două transferuri. După ce l-a luat pe Ionuţ Larie (34 de ani), fost jucător la FCSB şi CFR Cluj, dar şi la Viitorul, Hagi a convins o "perlă" din fotbalul românesc să semneze.

Farul transferă "perla" cu care Becali credea că dă lovitura! Vlad Mihalcea semnează după fuziunea cu Viitorul

Luni, în cadrul unei conferinţe de presă, a fost anunţată oficial fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa într-o singură echipă care va purta numele legendar al formaţiei de tradiţie din fotbalul românesc. Ca atare, echipa are nevoie de întăriri şi, după ce l-a convins pe Ionuţ Larie, Gică Hagi a reuşit să mai transfere un fotbalist pentru noua echipă.

Vlad Mihalcea (22 de ani), fost internaţional de tinerete şi omul căruia Gigi Becali îi punea o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro în momentul venirii la FCSB de la Braşov, se va transfer la Farul, scrie playsport.ro. Potenţialul său era unul uriaş în momentul în care a ajuns la FCSB, dar n-a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

Gică Hagi e cunoscut pentru modul cum "resuscitează" fotbalişti aflaţi în moment proaste ale carierei. A reuşit deja acest lucru cu cel puţin patru fotbalişti, George Ţucudean, Gabi Iancu, Denis Alibec şi Marius Constantin. În sezonul trecut, Vlad Mihalcea a jucat la Aerostar Bacău, în Liga 2, 366 de minute în nouă partide în care a reuşit o pasă de gol.

Crescut la FC Braşov, Vlad Mihalcea a ajuns la FCSB cu eticheta de mare talent, dar n-a reuşit să se impună. A fost împrumutat pe rând la ACS Poli şi Clinceni, apoi a fost lăsat liber de contract. În CV mai are echipe precum FC Voluntari, U Cluj şi Aerostar Bacău.

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Mihalcea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gica hagi transfer vlad mihalceavlad mihalcea transfer gica hagi farulfarul transfer vlad mihalceavlad mihalcea farulvlad mihalcea gica hagi 

viewscnt
Articole similare