Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favorita lui Victor Piţurcă de la EURO 2020: „De când sunt mic ţin cu ei”

Favorita lui Victor Piţurcă de la EURO 2020: „De când sunt mic ţin cu ei”
Comentarii

Victor Piţurcă (65 de ani) are, în lipsa României, o favorită la EURO 2020: naţionala Italiei!

Fostul selecţioner al României a mărturisit că ţine cu Italie de când era mică şi că şi-ar dori ca selecţionata condusă de Roberto Mancini să câştige EURO 2020.

Victor Piţurcă ţine cu Italia la EURO 2020

„Nu ştiu să dau pronosticuri, mai ales că sunt echipe extrem de puternice la acest Campionat European. Sunt Franţa, Anglia, Spania, Germania, Portugalia, deci echipe extrem, extrem de puternice care îşi pot adjudeca trofeul. Eu însă de când sunt mic ţin cu reprezentativa Italiei. Aşa că eu mi-aş dori să câştige Italia Campionatul European. Acum, dacă se va întâmpla aşa, rămâne de văzut.", a declarat Victor Piţurcă, pentru Agerpres.

„Am văzut câteva meciuri şi mi-a plăcut fotbalul practicat de această reprezentativă”

„Macedonia de Nord, care e în grupă cu noi în preliminariile pentru Campionatul Mondial, poate produce surpriza. Am văzut câteva meciuri şi mi-a plăcut fotbalul practicat de această reprezentativă. E o echipă puternică, a demonstrat asta pentru că a bătut Germania la ea acasă. Deci sunt echipe la acest turneu final care pot produce surprize", a mai afirmat Victor Piţurcă.

Naţionala Italiei se anunţă una dintre marile favorite la Euro-2020, după ce a obţinut al optulea succes consecutiv, de această dată în meci amical cu Cehia, scor 4-0.
Italia va evolua la CE cu Turcia, Elveţia şi Ţara Galilor.

Afla mai multe despre: victor piturcaeuro 2020nationala italiei 

viewscnt
Articole similare