Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza începutului de an! UPS! Reacţia Biancăi Andreescu după ce a lovit-o pe Venus Williams. Fostul lider mondial n-a gustat deloc momentul :)

Faza începutului de an! UPS! Reacţia Biancăi Andreescu după ce a lovit-o pe Venus Williams. Fostul lider mondial n-a gustat deloc momentul :)galerie foto

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu face turneul carierei la Auckland şi a obţinut calificarea în semifinale după ce a trecut în sferturi de favorita numărul 6 a turneului, Venus Williams, scor 6-7, 6-1, 6-3.

  • În optimi, sportiva canadiană de origine română trecuse de Caroline Wozniacki (3 WTA), scor 6-4, 6-4.

Andreescu (152 WTA) a oferit şi un moment extrem de amuzant în primul set al confruntării cu Venus Williams, după ce a lovit-o din greşeală pe sportiva din SUA. Venus a realizat un break şi a egalat la 4, după care Bianca Andreescu a trimis o minge spre terenul advers, în timp ce adversara se pregătea să servească, fiind întoarsă cu spatele.

Mingea a lovit-o accidental pe Venus Williams, iar Andreescu a reacţionat amuzant. Totuşi, Williams nu a gustat deloc momentul şi a părut deranjată de gestul adversarei, chiar dacă a fost unul accidental.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bianca andreescuvenus williamstenisauckland 

viewscnt
Articole similare