Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş a obţinut prima victorie din noul sezon: ”Ne bucurăm!”. Ce a spus Andrei Prepeliţă despre avertismentul primit de la Şcoala Federală de Antrenori

FC Argeş a obţinut prima victorie din noul sezon: ”Ne bucurăm!”. Ce a spus Andrei Prepeliţă despre avertismentul primit de la Şcoala Federală de Antrenori

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să obţină prima victorie din noul sezon, după ce a trecut de Sepsi, scor 2-0, în deplasare.

FC Argeş a reuşit surpriza în deplasarea de la Sepsi şi s-a impus cu scorul de 2-0. Dumitru şi Turda au adus toate punctele la Piteşti, spre uşurarea formaţiei pregătite de Andrei Prepeliţă. Juc[torul revenit de la FCSB, iar sub formă de împrumut, s-a arătat mulţumit de prestaţia sa, în timp ce tehnicianul echipei a discutat despre avertismentul primit de la Şcoala de Antrenori.

FC Argeş a obţinut prima victorie din noul sezon de Liga 1

”Ne bucurăm foarte mult că am obţinut toate cele trei puncte, o deplasare grea, după o serie de înfrângeri şi trebuia să luam punct sau puncte şi mă bucur că am luat cele trei puncte. Mi-am dorit foarte mult să revin, cei de la FC Argeş la fel, m-au dorit şi ei şi am vrut să am continuitate în meciuri şi să mai joc un an”, a declarat Cristi Dumitru.

”Ma bucur că băieţii au înţeles, aveau nevoie de un rezultat bun, presiune s-a văzut pe începutul meciului, presiunea punctelor pe care nu le aveam în clasament. Este o problemă, mi s-a pus aşa, să zic caluşul în gură, am primit o citaţie din partea SFA, Şcoala Federală de Antrenori.

M-am prezentat la Bucureşti, nu înţeleg, se pare că şi-au luat licenţele unii şi acum pe noi ne lasă deoparte. Să ne ajute, pentru că nu pot să termin astăzi cu fotbalul şi să am licenţa Pro, o iau pas cu pas, să îmi dea şi mie o licenţă cumulată dacă vor să mă ajute, pentru că am jucat şi eu nişte meciuri şi pe la echipa naţională şi în cupele europene, câteva sute prin Liga 1, deci nu cred că e normal.

Astăzi, după ce am fost la Bucureşti, a venit arbitrul la mine şi mi-a spus că dacă voi da indicaţii, mă va trimite în tribună, deci era clar că ceva s-a întâmplat. Dacă eu sunt problema fotbalului românesc, asta este. Nu m-am manisfestat într-un mod urât pe bancă sau să creez probleme, ba din contră, am încercat să fiu... am stat pe bancă, dar astăzi nu mi s-a permis nici măcar să mă ridic să spun ceva baieţilor”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: fc argeşliga 1andrei prepeliţăcristi dumitrusepsi argeş 

viewscnt
Articole similare