Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Daniel Pancu pentru Florin Tănase: ”Să nu mai vorbească nimeni de Rapid aşa”

Răspunsul lui Daniel Pancu pentru Florin Tănase: ”Să nu mai vorbească nimeni de Rapid aşa”

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu a discutat despre derby-ul Rapidului cu FCSB, răspunzând şi la comentariile făcute de Florin Tănase.

Florin Tănase a încercat să se joace cu minţile fanilor rapidişti înaintea derby-ului, luând-o peste picior pe rivala din Giuleşti. Comentariile căpitanului FCSB-ului au stârnit tot felul de reacţii, printre care şi cea a fostului căpitan ”alb-vişiniu”, Daniel Pancu.

Gloria Rapidului i-a amintit decarului FCSB-ist că Rapid nu poate fi considerată o echipă nou promovată şi a prefaţat confruntarea de dumincă, pe care o consideră un derby în toată regula.

Răspunsul lui Daniel Pancu pentru Florin Tănase

”Să nu mai vorbească nimeni de Rapid ca de o echipă nou promovată! E o echipă cu jucători foarte buni pentru Liga 1 şi care nu a luat niciun gol până acum. Sunt jucători cu sute de meciuri în străinătate şi la echipa naţională!

Asta cu echipa nou promovată era valabilă doar dacă rămâneau aceiaşi jucători. Normal că e derby! Cum să nu fie? Chiar nu înţeleg... De ce să nu fie derby?! E un meci foarte important pentru Rapid şi e primul derby în Liga 1 după şase ani.

În astfel de meciuri nu există favorită indiferent de poziţia în clasament. Aşa a fost tot timpul. Orgoliile sunt mari şi sunt sigur că şi Steaua (n.r FCSB) se va capacita la maxim chiar dacă nu trec prin cea mai bună perioadă”, a declarat Daniel Pancu, pentru Fanatik.

Rapid şi FCSB se vor duela duminică seara, de la ora 21:30. Partida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: daniel pancurapidrapid fcsbflorin tănase 

viewscnt
Articole similare