Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, declaraţii acide înaintea derby-ului cu Rapid: ”Jucăm cu o nou promovată, vom câştiga fără probleme. Voi căuta contactul cu Săpunaru”

Florin Tănase, declaraţii acide înaintea derby-ului cu Rapid: ”Jucăm cu o nou promovată, vom câştiga fără probleme. Voi căuta contactul cu Săpunaru”

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului cu Rapid, Florin Tănase a oferit câteva declaraţii provocatoare.

Rapid şi FCSB se vor duela pentru prima oară în ultimii şase ani şi jumătate, odată cu revenirea giuleştenilor în Liga 1. Se anunţă un derby de zile mari între cele două, cu peste 30 de mii de fani aşteptaţi pe Arena Naţională.

Înaintea confruntării dintre cele două, Florin Tănase a încercat să îi provoace pe adversari prin declaraţiile sale. Căpitanul FCSB-ului a luat peste picior Rapidul şi a afirmat că ”roş-albaştrii” ar trebui să câştige în faşa unei echipe nou promovată. În plus, decarul lui Becali i-a transmis lui Săpunaru că va căuta contactul, din dorinţa sa arzătoare de a marca în poarta giuleştenilor.

Florin Tănase, declaraţii acide înaintea derby-ului cu Rapid

”Ne aşteaptă un derby. Cu siguranţă va fi un meci frumos, jucăm cu o echipă cu experienţă, care are un antrenor foarte bun. Trebuie să câştigăm pentru că, până la urmă, jucăm cu o nou promovată. Până acum nu am jucat decât cu Dinamo. Chiar îmi doream un derby cu Rapid.

Mă uitam când eram mic la meciurile din Europa League şi cred că acum va fi o astfel de atmosferă.  Vom avea şi noi parte de fani mulţi şi sper să îi facem fericiţi. Presiunea nu este foarte mare. Este altceva când se vorbeşte toată săptămâna despre un meci, dar nu trebuie să avem presiune prea mare. Cum am mai spus, jucăm cu o nou promovată.

Ne-am pregătit bine şi aşteptăm cu nerăbdare meciul. Suntem încrezători şi cred că vom câştiga fără probleme. Cu siguranţă că te ambiţionează acele declaraţii, dar noi trebuie să fim concentraţi, să nu vorbim prea mult şi să arătăm pe teren. Nu o să caut să-l provoc pe Săpunaru. Voi căuta contactul, face parte din fotbal. Îmi doresc să înscriu”, a declarat Florin Tănase.

Rapid şi FCSB se vor întâlni duminică seara, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Partida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbrapidrapid fcsbflorin tănase 

viewscnt
Articole similare