Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, scos la ofertă după semnarea noului contract: ”Nu mai cost 5 milioane, a venit Black Friday mai devreme”

Florin Tănase, scos la ofertă după semnarea noului contract: ”Nu mai cost 5 milioane, a venit Black Friday mai devreme”

FCSB

Comentarii

În conferinţa de presă dinaintea duelului cu Rapid, Florin Tănase a discutat despre decizia sa de a semna un nou contract cu FCSB, după ce îşi manifestase anterior dorinţa de a părăsi clubul.

Florin Tănase a semnat o prelungire de contract cu FCSB în ultimele zile, valabilă pe următoarelel trei sezoane. Decizia sa însă a fost una bazată pe dorinţa de a pleca, nu de a rămâne, întrucât acesta poate fi transferat acum pentru suma de trei milioane, nu cinci, cum îşi dorea Gigi Becali anterior.

Vorbind despre decizia de a semna noul contract, căpitanul FCSB-ului a recunoscut că se simte mai liniştit acum, ştiind că poate pleca pentru o sumă de transfer mai mică. În plus, acesta a dezvăluit că a fost de acord cu propunerea clubului şi pentru că doreşte ca echipa să recupereze banii investiţi în el.

Florin Tănase, scos la ofertă după semnarea noului contract

”Da, am ezitat acum câteva luni. Am stat şi m-am gândit mai bine şi am luat această decizie. Cred eu că este o decizie bună atât pentru mine, cât şi pentru club, pentru că în felul acesta nu voi pleca liber şi clubul să piardă atâţia bani cât a dat pe mine.

Şi cred că am luat decizia cea bună, e şi clubul liniştit şi eu, pentru că acum am acea clauză de trei milioane. Nu mai cost cinci milioane, a venit Black Friday mai devreme. O spun din tot sufletul (n.r. că e liniştit).

Am rămas aici şi cu acest gând (n.r. că îşi doreşte să câştige un trofeu cu FCSB), dar şi cu gândul de a pleca. (n.r. Crezi că vei pleca mai uşor acum?) Aşa m-am gândit. Acum, rămâne de văzut”, a declarat Florin Tănase.

Antrenorul Todoran a vorbit şi el despre decizia căpitanului de a semna noua înţelegere, recunoscând că este foarte fericit că are un jucător de valoare lui Tănase în lot în continuare.

”Înseamnă foarte mult, vă daţi seama (n.r. faptul că Tănase a semnat prelungirea). Un jucător de valoarea lui Tase, să îl ai în echipă… E şi căpitanul echipei… Pentru mine, ca antrenor, contează foarte mult. El ştie cel mai bine ce are de făcut pe viitor şi cred că orice echipă l-ar dori pe Tase”, a adăugat Dinu Todoran.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tănasedinu todoran 

viewscnt
Articole similare