Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş - Ripensia Timişoara 1-2. Debut cu stângul pentru Nicolae Dică în Liga 2. Trupa viola a fost învinsă de două SUPER goluri

FC Argeş - Ripensia Timişoara 1-2. Debut cu stângul pentru Nicolae Dică în Liga 2. Trupa viola a fost învinsă de două SUPER goluri

Liga 2

Comentarii

Nicolae Dică a redebutat pe banca lui FC Argeş cu o înfrângere acasă.

Singura consolare a fanilor piteşteni este că au avut parte de goluri superbe, marcate de oaspeţi. Fotescu a deschis scorul pentru Ripensia în prelungirile primei reprize cu o execuţie fabuloasă. FC Argeş a egalat cu un sfert de oră înainte de final. Nini Popescu a reuşit să trimită balonul în poarta timişorenilor. Peste doar cinci minute, Zaluschi a prins şi el un şut frumos, iar FC Argeş - Ripensia s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a timişorenilor. 


Ajunsă în urmă cu doi ani în eşalonul secund chiar sub comanda lui Nicolae Dică, FC Argeş a obţinut dreptul de promovare în urmă cu mai puţin de două săptămâni astfel că în această stagiune piteşenii pot ataca primele locuri ale clasamentului în dorinţa revenirii după 11 ani în prima divizie. Alb-violeţii debutează în noua ediţie de campionat în faţa Ripensiei, echipă care şi-a păstrat antrenorul din sezonul trecut.

Astfel, Alexandru Pelici va pregăti trupa bănăţeană aflată şi ea pentru al treilea an consecutiv în Liga 2, ca şi adversara ei de astăzi. După doi ani, Nicolae Dică revine la echipa din oraşul său natal. În această perioadă, fostul atacant a pregătit-o pe FCSB, iar timp de şase luni a fost liber de contract înainte să accepte oferta celor de la FC Argeş. Interesant este că cele 4 dispute dintre cele două au favut parte de rezultate similare în ultimii doi ani. Astfel, argeşenii s-au impus de fiecare dată cu 2-1 pe teren propriu, în timp ce în Banat a fost în ambele situaţii o remiză la 1. 

Afla mai multe despre: liga 2fc argeşripensiadicădicăpelici 

viewscnt
Articole similare