Experiențe împreună.
You are here:

FC Barcelona a anunţat reducerea salariilor angajaţilor

FC Barcelona a anunţat reducerea salariilor angajaţilor

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat reducerea salariilor angajaţiilor, ca urmare a consecinţelor economice ale pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Gruparea catalană nu precizează dacă reducerea salariilor este valabilă şi pentru jucători.

Clubul a fost nevoit să ia o serie de măsuri pentru atenuarea efectelor pandemiei de coronavirus, în condiţiile în care întreaga activitatea sportivă şi non-sportivă a fost suspendată.

"Este vorba de reducerea zilei de lucru, impusă de circumstanţe şi de măsurile de protecţie, şi, în consecinţă, reducerea proporţională a retribuţiei prevăzute în contractele respective", a precizat clubul, într-un comunicat.

Diminuarea va fi făcută "respectând cu stricteţe legislaţia muncii, pe baza criteriilor de proporţionalitate şi mai ales de echitate".

Pe lângă aceste măsuri economice, FC Barcelona a anunţat punerea la dispoziţia direcţiei de sănătate din Catalonia a infrastructurii clubului.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe