Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a făcut anunţul! Clubul s-a înţeles asupra unui nou contract cu unul dintre cei mai valoroşi jucători ai echipei

FC Barcelona a făcut anunţul! Clubul s-a înţeles asupra unui nou contract cu unul dintre cei mai valoroşi jucători ai echipei

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat că a căzut de comun acord cu pedri asupra unui nou contract, care urmează să fie semnat vineri.

Pedri a fost cumpărat de Barcelona de la Las Palmas, în 2019, pentru suma de 20 de milioane de euro. După ce a petrecut încă un sezon la divizionara secundă sub formă de împrumut, mijlocaşul iberic li s-a alăturat catalanilor, la începutul sezonului trecut.

FC Barcelona a făcut anunţul!

Pentru Pedri a urmat unul dintre cele mai impresionante stagiuni reuşite vreodată de un junior. 63 de meciuri a strând tânărul spaniol, în doar un sezon, alături de echipa naţională şi de Barcelona. Iar forma sa incredibilă i-a dobândit o recompensă pe măsură.

Clubul catalan i-a propus o prelungire de contract tânărului iberic, care îl va ţine la club până în 2026. Noua înţelegere vine cu o creştere salarială semnificativă, dar include şi o clauză de reziliere halucinantă, de un miliard de euro.

În scurta perioadă petrecută pe Camp Nou, Pedri a reuşit să însumeze 56 de apariţii, în care a contribuit patru goluri şi şase pase decisive. Alături de clubul catalan, tânărul mijlocaş a reuşit să câştige Cupa Spaniei, în timp ce, alături de echipa naţională, a ajuns în semifinalele de la Euro, fiind desemnat cel mai bun tânăr jucător de la turneu.

Afla mai multe despre: pedrifc barcelona 

viewscnt
Articole similare