Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deziluziile lui Mihai Răduţ după experienţa dezastruoasă de la fosta echipă: ” Nu poţi să-ţi baţi joc aşa. N-ar merita să fie nici în Liga 3, ar trebui să se desfiinţeze”

Deziluziile lui Mihai Răduţ după experienţa dezastruoasă de la fosta echipă: ” Nu poţi să-ţi baţi joc aşa. N-ar merita să fie nici în Liga 3, ar trebui să se desfiinţeze”

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Răduţ a trecut printr-o perioadă foarte grea la fostul club, Astra Giurgiu, formaţie ce încă are datorii semnificative la fostul internaţional român.

Mihai Răduţ, 31 de ani, este un jucător consideat foarte promiţător la începutul carierei. După ce a impresionat la Cureta de Argeş, mijlocaşul a fost adus la FCSB, însă transferul la echipa lui Becali a fost începutul sfârşitului pentru Răduţ.

Jucătorul de 31 de ani a stat mai mult pe bancă la formaţia ”roş-albastră”, înainte de a fi salvat de Pandurii. Însă, mijlocaşul nu şi-a putu realiza potenţialul şi a mai trecut pe la formaţii precum Hatta Club şi Lech Poznan înainte de a se stabili la Astra.

Un jucător important la Giurgiu, Răduţ a petrecut doi ani la echipa lui Ioan Niculae, însă porblemele financiare şi-au spus cuvântul. Retrogradată surprinzător la finalul ultimului sezon, Astra a fost nevoită să renunţe la mai toţi jucătorii de la prima echipă, mulţi dintre care încă au de încasat sume considerabile de la club.

Printre aceştia se numără şi Răduţ, iar mijlocaşul a rămas deziluzionat de felul în care a fost tratat de Astra. Clubul foloseşte şi acum orice metodă pentru a evita să plătească memoriile depuse, iar mijlocaşul ajuns acum la Apollon Limassol este de părere că echipa ar merita să fie desfiinţată.

Deziluziile lui Mihai Răduţ după experienţa dezastruoasă de la fosta echipă

Ştie toată lumea ce probleme au fost la Astra şi nici acum nu mi-am recuparat banii. Cred că mai am de luat vreo 50.000 de la Astra. În România, am pierdut bani la toate echipele, la care am fost. Am depus memoriu, dar ce să faci. Că, în România, dacă depui un memoriu, durează trei ani şi tot pe ei îi ajută.

Sunt legile făcute de aşa natură încât tu, ca jucător, nu ai niciun drept. Semnezi contract de profesionist, te crezi profesionist la Liga 1. Şi, când se întâmplă o chestie din asta, îţi dai seama că tu, de fapt, ai fost amator. N-are nimeni nicio putere. Până te bagă la comisii, durează câteva luni.

Iar acolo amână de nu ştiu câte ori. Astra cere de câte ori vrea ea amânarea, poate să se amâne doi ani de zile. Îi pun să plătească o amendă de 500 de euro, iar ei o tot amână. La fiecare lună le mai dau câte 500. Până intră în insolvenţă, apoi gata. Nu poţi să-ţi baţi joc de oameni aşa…

Astra trebuia să fie, în situaţia în care este acum, de mulţi ani de zile. Numai că a fost Dani Coman băiat inteligent, a adus jucători cu calitate şi au dus-o din asta. La cum este clubul organizat, de fapt, cum nu este organizat, n-ar merita să fie nici în liga a 3-a. Ar trebui să se desfiinţeze din start”, a declarat Mihai Răduţ, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: mihai răduţastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare