Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare surpriză făcută de FCSB după ce cazurile de Covid i-au decimat staff-ul tehnic! Cine va conduce echipa la meciul cu Mioveni

Mutare surpriză făcută de FCSB după ce cazurile de Covid i-au decimat staff-ul tehnic! Cine va conduce echipa la meciul cu Mioveni

FCSB

Comentarii

În cursul zilei de marţi, a fost dezvăluit că Edi Iordănescu şi mai tot staff-ul său au fost depistaţi pozitiv cu Covid. În aceste circumstanţe, Gigi Becali a fost nevoit să facă o mutare de urgenţă

FCSB are, din nou, de suferit din pricina cazurilor de Covid. De această dată, nu jucătorii sunt cei ce s-au infectat, ci staff-ul tehnic, inclusiv Edi Iordănescu. Astfel, tehnicianul formaţiei roş-albastre şi colaboratorii săi vor absenta cel puţin două meciuri, împotriva Mioveniului şi Farului, în campionat.

FCSB ar putea fi fără tehnicianul său pe bancă chiar şi la meciul din Cupă, împotriva lui FC Voluntari, care este programat la 15 zile de când a fost confirmat că staff-ul echipei s-a infectat cu Covid. Însă, în principiu, Iordănescu şi colaboratorii săi nu ar trebui să lipsească mai mult de două partide, în afara unui caz extraordinar.

Mutare surpriză făcută de FCSB după ce cazurile de Covid i-au decimat staff-ul tehnic!

Însă, pentru cele două etape de campionat la care Iordănescu jr. sigur nu va fi disponibil, FCSB are nevoie de o rezolvare. Gigi Becali l-a adus de urgenţă pe Eugen Nae la echipă, antrenor cu portarii ce de obicei colaborează cu Cosmin Olăroiu, iar acesta va face parte din staff-ul condus de Mihai Pintilii, anunţă gsp.ro.

Secundul FCSB-ului, care în acte nu figurează pe această poziţie, întrucât nu are licenţă, va fi cel ce va conduce echipa în absenţa lui Edi Iordănescu, cu ceva ajutor din jurul său. Pintilii nu poate da indicaţii, din punct de vedere legal, însă îşi va asuma amenda şi suspendarea pentru acestea, conform sursei citate.

Fostul căpitan al FCSB-ului face parte din staff-ul tehnic al echipei de aproape doi ani şi, până recent, mergea la meciuri din poziţia de delegat. Între timp, Mihai Stoica i-a luat locul pe bancă, însă Pintilii a rămas în proximitatea echipei şi participă la şedinţele de pregătire ale FCSB-ului.

Astfel, acesta va fi pe bancă la duelul cu CS Mioveni şi va conduce antrenamentele echipei până când formaţia lui Gigi Becali va ieşi din criză. În urmă cu un an, tot Pintilii a stat pe banca echipei două partide, atunci când Toni Petrea a fost şi el depistat pozitiv cu Covid.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescueugen naemihai pintilii 

viewscnt
Articole similare