Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a făcut primul transfer al verii. "A început lecţiile de limba spaniolă". Şi nu e Lautaro Martinez

FC Barcelona a făcut primul transfer al verii. "A început lecţiile de limba spaniolă". Şi nu e Lautaro Martinezgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona îl va transfera pe fotbalistul brazilian Gustavo Maia, de la Sao Paulo, a anunţat agentul fotbalistului, potrivit presei internaţională.

În vârstă de 19 ani, Gustavo Maia nu a apucat încă să debuteze în fotbalul profesionist, dar a fost deja acontat de FC Barcelona.

Barcelona are o opţiune de a-l transfera pe atacantul sud-american şi ar urma să o activeze la sfârşitul acestei luni, susţine impresarul lui Gustavo Maia.

Barcelona a plătit un milion de euro ca să beneficieze de această opţiune şi trebuie să mai plătească 3,5 milioane de euro ca să o activeze.

Primul transfer al verii la FC Barcelona: "A început lecţiile de limba spaniolă"

"Suntem siguri că Barcelona va finaliza transferul. A existat un semnal din partea clubului, iar Maia a început să ia lecţii de limba spaniolă pentru a fi mai pregătit. Ne-au contactat şi alte cluburi de-a lungul ultimelor luni, dar el nu a avut niciun dubiu, şi-a dorit întotdeauna să meargă la Barcelona", a declarat impresarul fotbalistului, Danilo Silva.

Cu toate acestea, directorul clubului Sao Paulo, Alexandre Passaro, a declarat că Barcelona nu şi-a exprimat încă dorinţa de a activa opţiunea pentru transferul lui Maia.

"Nu ştim sigur dacă va merge la Barcelona. Ei ne pot anunţa până pe 30 iunie, dar încă nu au făcut-o. Ultima oară când am vorbi cu ei mi-au spus că nimic nu e sigur", a afirmat oficialul clubului brazilian.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare