Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a făcut primul transfer al verii. Lovitură pentru PSG: brazilianul, contract pe patru ani. Cât plătesc catalanii

FC Barcelona a făcut primul transfer al verii. Lovitură pentru PSG: brazilianul, contract pe patru ani. Cât plătesc catalanii

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a ajuns la un acord cu Valencia pentru transferul portarului Neto, care a fost dorit şi de Paris Saint-Germain, anunţă presa catalană.

Conform Sport, Barcelona va plăti 25 de milioane de euro pentru transferul goalkeeper-ului brazilian, care va fi primul jucător ajuns în această vară pe Camp Nou.

Valencia îşi aduce înlocuitor de portar chiar de la Barcelona. Este vorba despre olandezul Jasper Cillessen, susţine presa catalană.

Neto a fost dorit şi de Paris Saint-Germain, notează cealaltă publicaţie de casă a Barcelonei. Potrivit Mundo Deportivo, Thomas Tuchel voia să îl înlocuiască pe Gianluigi Buffon cu portarul brazilian, dar Barcelona s-a mişcat mai bine şi a reuşit să îşi asigure serviciile lui Neto, al cărui transfer va fi oficializat marţi.

Neto, care va împlini 30 de ani pe 19 iulie, se află în La Liga din vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la Juventus, pentru şapte milioane de euro.

De-a lungul carierei, brazilianul a mai apărat la Club Athletico Paranaense şi la Fiorentina.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare