Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani, în alertă! Eduard Florescu aşteaptă oferta de la Becali: ”Nu te mint. Am auzit de interesul lui FCSB”

FC Botoşani, în alertă! Eduard Florescu aşteaptă oferta de la Becali: ”Nu te mint. Am auzit de interesul lui FCSB”

FCSB

Comentarii

Eduard Florescu (26 de ani, mijlocaş ofensiv) este pe val şi face cel mai bun sezon al carierei în tricoul echipei FC Botoşani.

Eduard Florescu, fericit de interesul lui FCSB după sezonul bun de la Botoşani

FC Botoşani este fără victorie în acest campionat, botoşănenii sunt în căutarea primului succes în această stagiune. Echipa se va duela etapa următoare cu Dinamo, formaţie de pe penultimul loc al campionatului.

Deşi Botoşani este în cădere liberă, Eduard Florescu (26 de ani, mijlocaş ofensiv) face senzaţie! Fotbalistul se află la cel mai bun sezon al carierei şi visează să prindă un transfer important! Florescu este motivat şi de faptul că a auzit că cei de la FCSB s-au interesat de servicile lui după ultimele prestaţii din Superligă.

  • Fotbalistul are 11 goluri marcate în tricoul lui FC Botoşani.

„Nu pot să te mint, îmi doresc să fac pasul şi să merg la mai bine. Nu pentru că e echipa în această situaţie acum, dar am deja câţiva ani buni aici, exceptând cele câteva luni petrecute la Craiova, şi chiar îmi doresc să fac pasul. 

Am auzit de interesul de la FCSB, dar nu am stat să mă gândesc foarte mult la asta. Momentan, eu sunt concentrat aici, la Botoşani. Dacă cineva te vrea cu adevărat, te duci până la urmă, acolo ajungi. Discuţii mai sunt şi acum, cu alte echipe, vom vedea ce se va întâmpla”, a precizat mijlocaşul.

Eduard Florescu, despre situaţia de la Botoşani

„Nu am o explicaţie pentru rezultatele modeste din acest sezon. Deşi e cel mai bun sezon al meu de când joc în Liga 1, nu sunt atât de fericit pe cât ar trebui să fiu, întrucât echipa trece printr-un moment foarte rău, nu mă pot bucura la maximum de acest moment al carierei mele. Vina e a noastră, a jucătorilor, şi aici mă includ şi pe mine”, a precizat Florescu pentru GSP.ro.

  • 450.000 € este cota lui Florescu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

"Dacă nu vom câştiga nici cu Dinamo, tragem obloanele". Ultimatumul patronului pentru echipa sa

Afla mai multe despre: eduard florescufc botoşanifcsb 

viewscnt
Articole similare