Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | FC Hermannstadt - U Cluj 0-1. Victorie amară pentru U Cluj, care a ratat promovarea. Sibiul rămâne cu echipă în Liga 1

VIDEO | FC Hermannstadt - U Cluj 0-1. Victorie amară pentru U Cluj, care a ratat promovarea. Sibiul rămâne cu echipă în Liga 1

Liga 1

Comentarii

U Cluj a câştigat returul barajului de rămânere sau promovare în Liga 1, scor 1-0, dar victoria a fost în van, pentru Hermannstadt s-a impus cu 2-1 la general.

Hermannstadt a câştigat barajul cu U Cluj şi va evolua în Liga I şi în sezonul viitor.

Chiar dacă au câştigat cu 2-0 pe Cluj Arena, sibienii au fost mai periculoşi şi pe teren propriu, mai ales în prima repriză. Şutul lui Dumitriu a fost deviat în afara porţii. Apoi, Măţel a trimis foarte puţin pe lângă, din lovitură liberă.

Meciul s-a încins din minutul 64, când Goga a deschis scorul. Şepcile roşii nu au mai avut însă forţa da a înscrie golul care ar fi trimis meciul în prelungiri. S-au impus doar cu 1-0, scor insuficient pentru a promova în Liga I. 


VIDEO | Hermannstadt - U Cluj 0-1
A marcat: Goga 64'

  • Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, Stoica, Tătar - Dâlbea, Popovici, Petrescu, Antonov, Dumitriu - Tsomou
    Rezerve: Niga, Lendric, Acsinte, Niţă, Sumanariu, Jazvic, Pedro da Silva
  • U Cluj: Dur Bozoancă - Coman, Cordoş, Berci, Taub - Florescu, Greu, Pîrvulescu - Goga, Axente, Chitoşcă
    Rezerve: Dinu, Haţiegan, Coman, Horduban, Gavra, Giurgiu, Telcean

Final de meci. Hermannstadt rămâne în Liga 1, U Cluj o ia de la capăt în Liga a 2-a. 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin patru minute. 

Min. 88: Tătar expediază un şut puternic pe poartă, prins în doi timpi de Dur Bozoancă. 

Min. 68: Tsoumou înscrie cu o lovitură de cap, dar golul nu a fost validat de arbitru pe motiv de offside. 

Min. 64: GOOOL U Cluj! Dorin Goga deschide scorul cu o lovitură de cap. 

Min. 51: Ocazie Hermannstadt! Ionuţ Stoica trimite periculos cu capul puţin peste poarta lui Dur Bozoancă. 

A început repriza a doua. 

S-a încheiat prima repriză.

Min. 43: O neatenţie în defensiva celor de la Cluj i-a permsi lui Dumitriu să şuteze, dar balonul a trecut pe lângă poartă. 

Min. 18: Măţel execută o lovitură liberă de la mare distanţă, dar ratează cu puţin spaţiul porţii. 

Min. 16: Ocazie Hermannstadt! Lucian Dumitriu trimite de la aproximativ 23 de metri, şutul său este deviat de Cordoş şi trece puţin pe lângă poartă. 

A început meciul 


Hermannstadt este la 90 de minute distanţă de menţinerea în primul eşalon. Sibienii joacă miercuri returul cu U Cluj, pe care îl pornesc de la scorul de 2-0. Partida se joacă de la ora 18, în direct pe Telekom Sport 1.

Clujeanii joacă la Sibiu un meci cât un campionat. Ratarea promovării în anul centenarului ar fi o lovitură grea pentru fani. De la oaspeţi va lipsi doar Octavian Abrudan, care este accidentat, în rest Bogdan Lobonţ se va putea baza pe întreg lotul alături de care a reuşit să termin pe locul trei în Liga a 2-a. 

Fostul mare internaţional a avut şi un mesaj pentru suporterii Universităţii: ”Le mulţumesc pentru susţinere, şi le cer un singur lucru: să aducă Cluj Arena la Sibiu”.

URMĂREŞTE AICI REZUMATUL MECIULUI TUR DINTRE U CLUJ ŞI FC HERMANNSTADT

INCIDENTE LA PARTIDA DE PE CLUJ ARENA

Fotbalul a intrat pe plan secundar în ultimele minute ale meciului de duminică, atunci când mai mulţi suporteri de la U Cluj au început să arunce cu scaune pe teren, unul dintre ele lovind un jandarm. El este în continuare internat la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca, fiind diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă.

viewscnt
Articole similare