Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova a fost aproape de o victorie uriaşă împotriva FCSB-ului! Unde a fost făcută diferenţa în duelul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

FC U Craiova a fost aproape de o victorie uriaşă împotriva FCSB-ului! Unde a fost făcută diferenţa în duelul de pe Arena Naţională | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să scoată doar o remiză din duelul cu FC U Craiova, încheiat 2-2.

FC U Craiova a venit pe Arena Naţională şi a fost aproape de a scoate un rezultat de zile mari din duelul cu FCSB.

Oltenii au condus cu 1-0 la pauză şi cu 2-1 în minutul 90, însă roş-albaştrii au reuşit să restabilească egalitatea în prelungiri, de la punctul cu var, prin Keşeru.

Andrei Vochin a analizat jocul celor două echipe şi a afirmat că diferenţa a fost făcută de efortul fizic depus de olteni.

Prin pressing-ul lor, jucătorii lui Napoli au ţinut-o la distanţă pe FCSB, care a scos cu şansă un punct din meci.

În plus, ocaziile risipite de vicecampioana României şi-au spus cuvântul, iar CFR a rămas la opt puncte în faţa FCSB-ului.

FC U Craiova a fost aproape de o victorie de zile mari împotriva FCSB-ului

Prima greşeală a celor de la FCSB este că ei chiar au crezut că joacă cu echipa de pe locul 14.

Doar că echipa de pe locul 14 nu este de locul acesta, la ceea ce au jucat nu doar în seara asta, au mai fost destule meciuri în care au arătat bine cei de la FC U.

O echipă foarte bine organizată în teren, o echipă care a făcut un pressing în zona mediană, a stat foarte compact, o echipă cu patru-cinci jucători care aleargă peste 11 kilometri pe meci, printre care şi marcatorul golului, Baeten, nu mai vorbesc de Asamoah, Van Durmen şi aşa mai departe, jucători care aleargă mult.

Pentru a putea să faci faţă unei astfel de echipe, să o desfaci, trebuie în primul rând să alergi la fel de mult, dar, cel mai important, să alerge mingea, repede.

Ori asta nu s-a întâmplat la FCSB în seara asta. În momentul în care ai un bloc defensiv aşa cum a fost cel al Craiovei astăzi, trebuie să găseşti situaţii prin care să schimbi direcţia de joc, ori prima schimbare de direcţie cu adevărat bună făcută în meciul de astăzi a fost în minutul 63, când Vinicius dă o diagonală undeva la Cordea.

În rest, au fost doar situaţiile în care Octavian Popescu a putut să dea pasă în spatele apărării celor de la Craiova, unde au atacat spaţiile Coman sau Cordea, astfel au apărut primele ocazii ale FCSB-ului.

Iar la un astfel de meci trebuie să transformi primele ocazii, dacă vrei să îţi faci meciul uşor”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: fcsb fc u craiova 

viewscnt
Articole similare