Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Viitorul, mutare de ultima oră! Au pierdut un jucător cu peste 100 de meciuri în Liga I

FC Viitorul, mutare de ultima oră! Au pierdut un jucător cu peste 100 de meciuri în Liga I

Superliga

Comentarii

FC Viitorul a pierdut un jucător, pe Bradley de Nooijer, chiar înainte de meciul din această seară cu FC Argeş, de la ora 20:00.

Fundaşul stângă a ajuns, sub formă de împrumut, în campionatul din Ucraina, la formaţia Vorskla Poltava. Echipa se află pe locul 5 şi a fost formaţia care a eliminat-o pe Dinamo din preliminariile Europa League, în sezonul 2011-2012 (5-3 la general).

Fundaşul stânga olandez Bradley de Nooijer a fost împrumutat la echipa ucraineană Vorskla Poltava (locul 5 în prima ligă) până la finalul acestui sezon. În vârstă de 23 de ani, Bradley de Nooijer a evoluat până în prezent în peste 100 de meciuri pentru formaţia noastră în perioada august 2017 - ianuarie 2021, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câştigarea Cupei României şi a Supercupei României de formaţia noastră în 2019. Mult succes, Bradley”, se arată în comunicatul emis de Viitorul în urmă cu scurt timp.

De Nooijer a ajuns la Viitorul în anul 2017, alături de formaţia lui Hagi a câştigat Cupa şi Supercupa României, în 2019.

Afla mai multe despre: bradley de nooijer 

viewscnt
Articole similare