Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari a transferat un jucător care a evoluat pentru Kuban şi Anji. EXCLUSIV | Ce spune despre fotbalul românesc

FC Voluntari a transferat un jucător care a evoluat pentru Kuban şi Anji. EXCLUSIV | Ce spune despre fotbalul românesc

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a transferat zilele trecute un fundaş central care a jucat pentru Kuban Krasnodar şi Anji. Igor Armaş spune că este familiarizat cu fotbalul românesc, deoarece are prieteni care a jucat aici şi a fost antrenat de Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu.

FC Voluntari a reuşit să transfere un fundaş central cu un CV interesant. Igor Armaş are 31 de ani, este din Republica Moldova. A început fotbalul la Zimbru Chişinău şi a mai jucat de-a lungul carierei la Hammarby (Suedia), Kuban şi Anji. De asemenea, este internaţional al Republicii Moldova. În acest sezon va juca la FC Voluntari şi spune că este entuziasmat de alegerea făcută:

”Mă simt bine, colectivul e bun, băieţii vorbesc practic toţi limba română. Care nu vorbesc, vorbesc engleza şi tot mă descurc, colectivul e OK. E binevenită pauza din campionat, acum am venit aici, aer curat, antrenamente frumoase, câte doua şi e exact ce îmi trebuie mie. Imediat cum am venit, direct de la aeroport am venit la un meci, Steaua cu Botosani, mi s-a părut un meci frumos, mi-a plăcut echipa Botoşani, în special, agresivi şi am venit într-un campionat nou, sper să îmi fac bine treaba”, a declarat Igor Armaş pentru Telekom Sport.

Fundaşul de 31 de ani a explicat şi cum a ajuns la FC Voluntari. Armaş susţine că a purtat o discuţie cu Ioan Andone - managerul general al clubului şi s-au înţeles destul de repede: ”A venit timpul când era deja septembrie şi am venit de la echipa mea precedentă, şi am vorbit cu 'nea Ando, şi vineri am spus, şi sâmbătă mi-a luat bilet. Ne-am înţeles foarte repede. E doar început de campionat şi sper să rezolvăm situaţia în meciurile care vin”.

Igor Armaş spune că este familiarizat cu fotbalul din România, deoarece, de-a lungul carierei, a jucat şi a lucrat cu fotbalişti şi cu antrenori români. În plus, încă de când era copil, urmărea derby-ul României:

”Urmăream campionatul României, pentru că am mulţi prieteni cu care am jucat şi la Krasnodar, şi la Anji: Gigel Bucur, Daniel Niculae, Dacian Varga, mi-au fost antrenori Petrescu şi Dorinel Munteanu. Anul trecut am jucat la Anji cu Paul Anton, deci sunt băieti buni şi mi-au povestit mult despre campionatul României. Mi-au spus că cel mai mare derby e Dinamo - Steaua, dar asta ştiam de mic copil şi am privit câteva meciuri. Sper cât mai curând sa joc împotriva celor de la Dinamo şi a lui Steaua”, a mai spus Armaş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntariigor armasliga 1anjikuban krasnodar 

viewscnt
Articole similare