Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a făcut o ofertă pentru una dintre vedetele CFR-ului, dar jucătorul a refuzat: ”Acesta a fost principalul motiv”

FCSB a făcut o ofertă pentru una dintre vedetele CFR-ului, dar jucătorul a refuzat: ”Acesta a fost principalul motiv”

Superliga

Comentarii

Mario Camora a primit o ofertă de transfer de la FCSB, când antrenor la echipa lui Gigi Becali era Mirel Rădoi, dar fundaşul portughez a refuzat. Acum, a explicat pentru Telekom Sport de ce n-a vrut să meargă la FCSB.

Camora s-a transferat în 2011 la CFR Cluj şi a intrat în galeria legendelor clubului din Gruia. De asemenea, este unul dintre cei mai valoroşi străini care au jucat în campionatul României. Însă, în 2015, a fost într-un punct de cotitură, după ce a primit o ofertă de la CFR Cluj. Atunci, echipa din Gruia avea probleme financiare şi Camora era printre ultimii jucători valoroşi pe care CFR îi mai avea în lot.

De ce a refuzat Mario Camora oferta de transfer de la FCSB

Camora a analizat atunci propunerea de transfer pe care a primit-o de la FCSB, dar până la urmă s-a decis să continue la CFR Cluj, deşi echipa avea mari probleme financiare. Fundaşul stânga era însă foarte ataşat de CFR şi a decis să semneze un nou contract, în speranţa că clubul va fi salvat. Lucru care s-a şi întâmplat:
”Acesta a fost principalul motiv pentru care am rămas atunci la CFR, că am avut încredere că o să vină cineva care va pune clubul pe picioare”, a explicat Mario Camora pentru Telekom Sport. 

Mirel Rădoi a vrut să-l transfere pe Camora la FCSB, acum vrea să-l naturalizeze

Selecţionerul României este unul dintre antrenorii care au o apreciere deosebită pentru Mario Camora. Mirel Rădoi a încercat să-l transfere la FCSB, n-a putut, însă a fost în continuare impresionat de abilităţile arătate de Camora în teren. Acum, ajuns selecţioner, Rădoi este de părere că Mario Camora ar putea ajuta naţionala României:
”Camora e de ani de zile la un nivel incredibil. E un jucător pe care eu am vrut să-l transfer la FCSB de la CFR şi nu am putut”, a spus Mirel Rădoi. 
Mario Camora este aproapte să-şi obţină cetăţenia română şi ar putea fi eligibil pentru barajul cu Islanda, care, momentan, a fost programat pentru luna septembrie:
”(Ai şanse să joci în meciul cu Islanda) Nu ştiu! 90% după ce trece acest virus o să fiu cu paşaport şi cu naţionalitate română. Dar după aceea nu mai depinde de mine”, a mai spus Camora pentru Telekom Sport. 
 

Afla mai multe despre: mario camora 

viewscnt
Articole similare