Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB a fost Steaua de altădată”. Concluziile după victoria nesperată a vicecampioanei cu CFR: ”A jucat ca şi cum nu ar avea vreun titlu” | EXCLUSIV

”FCSB a fost Steaua de altădată”. Concluziile după victoria nesperată a vicecampioanei cu CFR: ”A jucat ca şi cum nu ar avea vreun titlu” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică, FCSB a reuşit să obţină o victorie nesperată împotriva rivalei CFR. Partida se îndrepta către un rezultat de egalitate, când Malcom Edjouma a dat lovitura. Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Marius Mitran au tras concluziile în urma derby-ului.

FCSB a reuşit să relanseze cu adevărat lupta la titlu, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj, scor 1-0, în a 24-a etapă a Superligii, în urma golului salvator al lui Malcom Edjouma.

Fotbalistul francez, despre care se zvonea că ar fi fost vândut chiar înaintea meciului, a fost ”servit” perfect de Tavi Popescu, cu o pasă de geniu.

”FCSB a jucat ca Steaua de altădată”

Aşadar, diferenţa dintre campioanăşi vicecampioană s-a micşorat la doar şase puncte, iar CFR ar putea să îşi piardă locul în fruntea clasamentului, dacă Farul trece, luni, de Universitatea Craiova.

În urma derby-ului, prezenţi în platoul Orange Sport, Basarab Panduru şi Marius Mitran au tras concluziile după victoria nesperată a vicecampioanei.

Panduru a recunoscut că, în opinia sa, în ciuda unei prime reprize bune reuşite de FCSB, un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil, conform cursului jocului.

De cealaltă parte, Mitran a vorbit la superlativ despre prestaţia vicecampioanei, care l-a surprins plăcut, şi a sugerat că victoria a fost una meritată.

Concluziile după victoria nesperată a vicecampioanei cu CFR

Prima repriză, FCSB a fost echipa mai bună, a jucat fotbal, terenul credeam că va fi, dar nu a fost o problemă. Repriza a doua, CFR a avut ocazii mai mari, dar FCSB face o fază fabuloasă, din care Edjouma bagă mingea în poartă.

A fost un meci dominat de FCSB în prima repriză, dar în a doua s-a echilibrat. Un rezultat de egalitate probabil ar fi fost corect”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Campioana, dominată în prima parte ca şi cum nu ar fi existat nimic din atuurile ei. De cealaltă parte, echipa blamată, ironizată, vine cu un joc de nicăieri, flamboiant, inteligent.

CFR juca ca şi cum nu ar fi câştigat vreun titlu, iar FCSB a jucat ca şi cum ar fi fost Steaua. În prima repriză, FCSB a fost Steaua de altădată”, a adăugat Marius Mitran

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare