Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a pierdut al doilea meci la rând. Ce au spus Bălgrădean şi Denis Man după meci: ”Am avut meciul în mână”

FCSB a pierdut al doilea meci la rând. Ce au spus Bălgrădean şi Denis Man după meci: ”Am avut meciul în mână”

FCSB

Comentarii

CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, la care a fost omagiat Ilie Balaci. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică pe final, Junior Morais fiind eliminat, iar Cristian Bălgrădean a apărat un penalty

Cristian Bălgrădean a apărat un penalty executat de Koljic, acordat după un henţ în careu al lui Junior Morais. Junior Morais a fost eliminat. În prima repriză, în minutul 40, Bălgrădean a avut nevoie de îngrijiri după ce a fost lovit în cap de o monedă aruncată din tribună. El nu a vrut să comenteze la final acele incidente: ”Am avut câteva situaţii de a face 2-0. Am avut meciul în mână, dar am pierdut acest meci. Nu cred că ne-am retras, dar nu am închis jocul când trebuia. Condoleanţe familiei Balaci, ne pare sincer rău. Nu mai contează ce s-a întâmplat. La fotbal trebuie să fim bărbaţi, important e că am pierdut. Cu Chiajna a fost o întâmplare, aici a fost un meci în care se putea întâmpla orice. Din păcate avem „n„ accidentări la fundaşii centrali. Sper să-şi revină cât mai repede băieţii pentru că avem nevoie de cât mai mulţi jucători” a declarat Bălgrădean la microfonul Telekom Sport.

Denis Man a vorbit şi el la finalul meciului pentru Telekom Sport: ”Am inceput bine acest meci, am marcat repede, apoi fotbalul ne-a pedepsit. Meciul era foarte important pentru noi. Din păcate nu am reuşit să câştigăm. Felicit Universitatea pentru victorie!Azi veneam după o înfrângere şi ne gândeam doar la victorie. Din nefericire nu am reuşit să o obţinem” a spus Man, care a comentat şi tragedia care s-a produs astăzi: ”Mă bucur că Ilie Balaci a vorbit frumos de mine, la acea vreme. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Dumnezeu să-l odihnească!” a încheiat fotbalistul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: denis mancristi băgrădeanfcsb 

viewscnt
Articole similare