Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a ratat transferul unui fotbalist de naţională. Oferta lui Gigi Becali nu l-a convins: "M-au vrut în decembrie, dar am refuzat"

FCSB a ratat transferul unui fotbalist de naţională. Oferta lui Gigi Becali nu l-a convins: "M-au vrut în decembrie, dar am refuzat"

FCSB

Comentarii

Boubacar Fofana (30 de ani), fotbalistul care a plecat recent de la Gaz Metan Mediaş, a vorbit despre oferta pe care i-a făcut-o FCSB în decembrie 2019, când a fost dorit de Gigi Becali (62 de ani) la echipă. Mijlocaşul e om de bază în echipa naţională a statului Guinea.

Ajuns în Liga 1 în urmă cu doi ani, Fofana a impresionat la Gaz Metan Mediaş şi a intrat în atenţia celor de la FCSB, însă nu a mai ajuns la clubul roş-albastru în prezent. Fofana joacă pe postul de mijlocaş defensiv şi a fost dorit de cei de la FCSB, Vintilă având probleme pe acest post după retragerea lui Mihai Pintilii. Varianta unui transfer la FCSB poate reveni în prim-plan, jucătorul fiind acum liber de contract.

„Am fost loial clubului, am avut ofertă de la FCSB în decembrie. Dar sunt genul de persoană care respectă proiectul în care e implicat. (...) Acum viitorul meu este deschis, am nişte proiecte importante pe masă, interes din partea altor cluburi. Voi merge în Portugalia să mă văd cu agentul meu şi să decid cea mai bună opţiune pentru mine. Vreau o echipă ambiţioasă care să lupte pentru titlu. Pentru mine, varianta România rămâne deschisă. Voi vedea ce e mai bine pentru mine pentru că sunt ambiţios, vreau o echipă la fel de ambiţioasă. România îmi place, oamenii, fotbalul de aici. Uşa e deschisă, acum sunt liber, merg înapoi în Portugalia şi vom vedea. Poate reîncep negocierile (cu FCSB), vom vedea. E important ca echipa care mă doreşte să considere că am calităţile care să o ajute. Sunt deschis la orice discuţie. Îmi doresc să mă întorc în România, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Boubacar Fofana într-un interviu pentru Mediafax.

La Gaz Metan Mediaş, Boubacar Fofana a jucat 57 de meciuri, a marcat două goluri şi a pasat decisiv de trei ori. A contribuit la una dintre cele mai mari performanţe din istoria recentă a clubului, calificarea în play-off. La naţionala statului Guinea, Fofana a strâns 18 selecţii.

În finalul lui 2019, Gigi Becali anunţa că l-a luat deja pe Fofana, însă, la doar o săptămână distanţă, patronul de la FCSB declara că transferul a picat, după ce agentul jucătorului a cerut un comision prea mare.

"Când intră impresarii pe fir şi vor comisoane, eu, la revedere, mă retrag. Eu fac dreptatea. Te cunosc pe tine, jucător, da, bun, te iau pe tine. Dar tu ce eşti, impresar, avocatul jucătorului? Păi ia bani de la el, nu de la mine. Tu te baţi cu mine şi eu să-ţi dau bani ţie! Ai ceva la cap? Tu eşti în tabăra cealaltă, cu care negociez. Dacă eu îi dublez salariul jucătorului, de la 6.000 la 12.000, şi îl aduc şi la FCSB să joace, cum să mai dau şi la impresar", declara Gigi Becali la acea vreme.

Afla mai multe despre: boubacar fofanatransferfcsbofertagaz metan 

viewscnt
Articole similare