Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a vrut să ia titlul la TAS anul trecut, dar Gigi Becali a uitat deja: "Nu vreau să câştig aşa. Cine câştigă la masa verde e hoţ"

FCSB a vrut să ia titlul la TAS anul trecut, dar Gigi Becali a uitat deja: "Nu vreau să câştig aşa. Cine câştigă la masa verde e hoţ"

FCSB

Comentarii

FCSB a mers la TAS anul trecut, sperând că forul de la Lausanne îi va atribui titlu baza pe o speculaţie de regulament. Apelul a fost repsins însă, iar Viitorul a rămas campioană.

Finanţatorul FCSB a uitat de acel eveniment, spunând că nu vrea să câştige titlul la masa verde în duelul cu CFR Cluj şi că FCSB îşi va retragere cererea pentru depunctarea ardelenilor în cazul în care solicitarea acestora de depunctare a FCSB va fi respinsă de comisii. 

"Se cere depunctarea Stelei si sanctionarea mea. Am facut si noi plangere pentru lucruri mult mai grave. Nu poti depuncta Steaua si avantaja CFR-ul. Nu se ajunge la depunctare pentru ca a gresit Petrescu. A facut declaratii mult mai grave. In Romania este posibil orice, dar nu sa fie depunctata Steaua si CFR nu. Mi-era teama de Craiova, dar la ora asta nu imi mai e, ca au pierdut cu Astra. Daca au fost aranjate niste carti, ca e posibil orice, s-au stricat dupa declaratiile lui Petrescu.

Cred ca se va respinge plangerea lor. Daca se respinge, am inteles ca si noi ne retragem plangerea. Nu vreau sa castigam asa titlul, desi la ei e clar de depunctare. Cine vrea la masa verde e hot, talhar, mincinos, bandit. Asta e in ADN! Nu am cerut nicioata sa castig la masa verde! Arbitrul a stabilit atunci cand a fost cu Rapidul! Eu m-am opus si atunci, nu am facut noi memoriu. Nu a facut Steaua talharie, hotie, minciuna! Niciodata! Atunci cu Rapidul nu a depins de mine!", a spus Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: gigi becaliviitorulfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare