Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are infirmeria plină înaintea meciului cu Chindia! Toni Petrea nu va putea folosi trei jucători: "Din păcate, acestea sunt condiţiile!"

FCSB are infirmeria plină înaintea meciului cu Chindia! Toni Petrea nu va putea folosi trei jucători: "Din păcate, acestea sunt condiţiile!"

FCSB

Comentarii

FCSB nu se va putea baza pe Olimpiu Moruţan (21 de ani) la meciul contra Chindiei Târgovişte. Antrenorul Toni Petrea a anunţat, la conferinţa de presă, că mijlocaşul a devenit indisponibil din cauza unei accidentări. Din păcate pentru FCSB, nu doar Moruţan va lipsi din cauza accidentărilor.

Toni Petrea a anunţat că FCSB nu-l va putea folosi pe Moruţan la meciul cu Chindia, însă tânărul fotbalist al roş-albaştrilor nu e singura absenţă. Moruţan s-a accidentat, dar Panţîru şi Tănase, care oricum era suspendat, au şi ei leziuni şi nu vor fi pe teren sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"Oricum, Tănase avea şi o mică problemă medicală. Contează, dar căutăm soluţii pentru a-l înlocui. Din păcate, mai avem şi alte probleme medicale: Panţîru, mai nou Moruţan. Vom vedea dacă putem să recuperăm pe cineva până la ora jocului. Din păcate, astea sunt condiţiile, ne-am antrenat pe sintetic şi acolo s-au produs aceste accidentări", a spus Toni Petrea la conferinţa de presă.

FCSB e în continuare lider în clasamentul Ligii 1, cu 48 de puncte, la egalitate cu campioana en-titre, CFR Cluj, după 23 de etape scurse din sezonul regulat al Ligii 1.

Meciul FCSB - Chindia Târgovişte se joacă sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, în etapa a 24-a din Liga 1.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbaccidentarimorutantanasepantiruliga 1 

viewscnt
Articole similare