Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are un nou căpitan! Premieră în partida cu Academica Clinceni. Pe cine a desemnat Edward Iordănescu să poarte banderola

FCSB are un nou căpitan! Premieră în partida cu Academica Clinceni. Pe cine a desemnat Edward Iordănescu să poarte banderola

FCSB

Comentarii

Pentru prima dată în actuala stagiune, Claudiu Keşeru este căpitanul formaţiei FCSB.

FCSB joacă pe teren propriu cu Academica Clinceni. Partida care începe la ora 21:00, poate fi urmărită în direct la Telekom Sport şi în format Live Video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Pentru meciul cu Academica, Florin Tănase şi Andrei Miron sunt indisponibili, astfel că Edward Iordănescu a decis să numească un alt căpitan.

Este vorba de Claudiu Keşeru, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul FCSB-ului. Atacantul crescut la Nantes preia banderola de la Miron, cel care a fost căpitanul FCSB-ului în ultimele trei partide.

”Îmi doresc să ajut la redresarea echipei, nu vreau să promit nimic în termeni de goluri, dar vreau să-mi aduc aportul total, din punct de vedere al atitudinii, sportiv, comportamental. Vreau să vin cu ce am pentru a pune umărul.” a mărturist Keşeru, imediat după ce a revenit la FCSB.

La FCSB, revine după o accidentare importantă, Adrian Şut, care de asemenea este titularizat de Edward Iordănescu pentru confruntarea cu echipa lui Ionuţ Chirilă. 

Afla mai multe despre: fcsbclaudiu keşeruedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare