Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, înapoi pe Ghencea? MM Stoica a revenit cu noi precizări + Săgeţi la adresa CSA Steaua

FCSB, înapoi pe Ghencea? MM Stoica a revenit cu noi precizări + Săgeţi la adresa CSA Steaua

FCSB

Comentarii

MM Stoica spune că a fost înţeles greşit atunci când a răspuns la o întrebare referitoare la posibila revenire în Ghencea! Managerul general de la FCSB a revenit cu explicaţii.

FCSB, înapoi pe Ghencea? MM Stoica a lămurit situaţia cu noi precizări + Săgeţi la adresa CSA Steaua

MM Stoica a surprins săptămâna trecută când a declarat, în direct la Telekom Sport, că arena din Ghencea nu-i mai trezeşte emoţii aşa cum se întâmplă cu ceva timp în urmă.

De asemenea, MM a mărturisit că îşi doreşte ca FCSB să dispute partidele derby pe Arena Naţională şi celelalte partide de campionat pe stadionul Arcul de Triumf.

Fanii roş-albaştri au sărit în capul managerului, astfel că MM Stoica a revenit cu precizări. 

"Am zis ceva într-o emisiune şi s-a înţeles altceva. În opinia mea, noul stadion din Ghencea n-are nicio legătură cu Templul Fotbalului Românesc, aşa cum Arena Naţională n-are nimic în comun cu “23 August”. Cu excepţia codului poştal.

Totuşi, Arena vibrează puţin pentru noi, acolo am eliminat Ajax, am bătut Chelsea şi Lazio. Poate de aia aş înclina ca meciurile ce suscită interes major să le jucăm acolo.

Măcar să fim noi anunţaţi că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreţinerea Stadionului Steaua şi vedem noi unde vom alege să jucăm.

Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica a lasat de înţeles că şi-ar dori ca FCSB să revină în Ghencea, însă se teme că "s-a născut prea devreme pentru a prinde vremuri fără abuzuri", făcând referire la faptul că echipa pe care o reprezintă nu este primită în Ghencea!

Afla mai multe despre: mm stoicaghencei 

viewscnt
Articole similare