Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a fost începutul coşmarului pentru fotbalistul pe care Becali îl credea de senzaţie! GALERIE FOTO | Unde a ajuns să joace Timo Gebhart, "bad boy"-ul adus de Reghecampf în curtea roş-albaştrilor. Cum arată acum

FCSB a fost începutul coşmarului pentru fotbalistul pe care Becali îl credea de senzaţie! GALERIE FOTO | Unde a ajuns să joace Timo Gebhart, "bad boy"-ul adus de Reghecampf în curtea roş-albaştrilor. Cum arată acumgalerie foto

FCSB

Comentarii

Timo Gebhart, un fotbalist cu etichetă de mare speranţă la începutul carierei sale, a petrecut şase luni în România, la FCSB, la a doua descălecare a lui Laurenţiu Reghecampf ca antrenor al roş-albaştrilor. Neamţul a stat doar jumătate de an la FCSB, deoarece Gigi Becali (61 de ani) n-a avut răbdare ca acesta să-şi revină din punct de vedere fizic şi să arate ce poate pe teren. Acum, Gebahart joacă în Liga 3 din Germania, la 1860 Munchen.

Cu relaţii în Germania, Reghecampf l-a adus pe Gebhart în România la începutul lui 2016, atunci când FCSB a avut o parte din campanie de transferuri furtunoasă, încununată cu aducerea lui Ciprian Marica, retas între timp, sau Gabi Tamaş. Timo Gebhart nu a primit prea multe şanse la FCSB, strângând doar şapte meciuri în toate competiţiile la formaţia roş-albastră, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. A plecat din România în august 2016, la Hansa Rostock.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU TIMO GEBHART

De atunci, Gebhart a mai trecut pe la 1860 Munchen, cu o scurtă pauză la Viktoria Berlin. În prezent, ajuns la 30 de ani, Gehbart joacă tot la 1860 Munchen, în liga a treia din Germania. În acest sezon, Timo Gebhart a strâns 16 meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi le-a oferit colegilor săi două pase de gol.

150.000 de euro este cota de piaţă a lui Timo Gebhart, conform Transfermarkt

Becali: "Reghe mi-a spus că e senzaţie!"

La vremea respectivă, Gigi Becali (61 de ani) era foarte încântat de transferul lui Timo Gebhart. "Mi-a explicat şi Reghe că e gratis, că nu vrea nici bani de salariu. Şi tot Reghe mi-a mai spus ca a văzut discuţii în România, dar că baiatul e jucător de senzaţie. Reghe nu e omul care să exagereze la fotbal, să ştiţi!", spunea Becali, la sosirea lui Gebhart la FCSB.

Timo Gebhart are trei selecţii şi un gol marcat la naţionala U21 a Germaniei şi şase prezenţe în Liga Campionilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: timo gebhartfcsbatunci si acumfototsv 1860 munchen 

viewscnt
Articole similare