Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB la revedere!" ŞOC în fotbalul românesc! Gigi Becali pierde 5 milioane de euro şi face un anunţ teribil

"FCSB la revedere!" ŞOC în fotbalul românesc! Gigi Becali pierde 5 milioane de euro şi face un anunţ teribil

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a primit o veste proastă în timpul pandemiei de Coronavirus. Criza financiară în care a intrat lumea i-a făcut pe specialiştii de la Transfermakt să actualizeze cotele de piaţă ale jucătorilor din România, iar FCSB înregistrează o pierdere de 5,4 milioane de euro în acest moment.

Deşi Gigi Becali spera să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi să vândă una dintre "perlele" sale pe bani mulţi, criza izbucnită la nivel mondial din cauza pandemiei de Coronavirus îi dau planurile peste cap. FCSB a înregistrat o pierdere de 5,4 milioane de euro din cota totală de piaţă a jucătorilor, transfermarkt.com scăzându-le cota lui Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan, astfel că Becali îşi poate lua gândul de la un transfer pe bani mulţi, cel puţin în perioada următoare.

Pierdere uriaşă pentru Gigi Becali! FCSB, pe minus

Deşi a ţinut de preţul fotbaliştilor săi până la ultimul cent, Gigi Becali se vede nevoit să accepte acum un transfer pe o sumă mai mică de bani. Florinel Coman şi Florin Tănase au avut parte de cele mai drastice scăderi de cotă. Ambilor le-au fost scăzute câte 600.000 de euro. Acum, Coman valorează 5,4 milioane de euro, în timp ce "Tase" e cotat la 2,2 milioane de euro. Dennis Man a pierdut şi el 500.000 de euro din cota de piaţă, în timp ce lui Olimpiu Moruţan i-a fost scăzută cota cu o sută de mii de euro. În total, după ce tuturor fotbaliştilor le-au fost tăiate cotele, FCSB a înregistrat o pierdere de 5,4 milioane de euro.

Până la izbucnirea crizei, cota totală de piaţă a fotbaliştilor FCSB era de peste 34,7 de milioane de euro, acum formaţia lui Gigi Becali este cota la doar 29,3 milioane, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.

10 milioane pierdute în şapte luni

Cota totală de piaţă este în scădere, dar nu de acum. FCSB a pierdut din valorea totală a jucătorilor şi înainte de pandemie. Pierderile însumează peste 10 milioane de euro. În total, FCSB a pierdut 10,1 milioane de euro din cota de piaţă, din septembrie 2019 până acum. În şapte luni, Transfermarkt a scăzut cota de piaţă a FCSB de la 39,4 milioane de euro la 29,3, cât valorează în prezent.

Becali acceptă să vândă mai ieftin. "Perlele" FCSB, la reducere!

Dacă până acum ţinea de preţ şi spera să obţină zeci de milioane de euro pentru transferurile lui Florinel Coman sau Dennis Man, acum Gigi Becali e gata să accepte şi sume mai mici în schimbul fotbaliştilor FCSB. Într-o intervenţie televizată, Becali a spus că acum se concentrează doar pe vânzări, pentru a supravieţui crizei. Gigi Becali are ofertă să-l vândă pe Florinel Coman cu 9 milioane de euro.

"Oferta pe care au făcut-o atunci a fost pe 3 ani şi jumătate, cu 9 milioane de dolari, plătibili în 3 ani. Gigi le-a trimis acum de 10 milioane plus nişte procente, 40%, mai departe vom vedea.  Nu ştiu cât de interesaţi sunt, au vorbit oamenii mei de la firmă cu şeful scouterilor şi era cam rece, nu era atât de entuziasmat aşa cum era când a venit în ţară.

Cu jucătorul nu e o problemă, cu 100.000 de euro în sus sau în jos, nu e problemă, ne vom aranja, mai ales că acel contract e pe 3 ani şi jumătate, e exact ce-i trebuie şi lui, timp, să facă un pas spre altă echipă mult mai bună"
, a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Gigi Becali, gata să falimenteze echipa FCSB

În martie, Gigi Becali mărturisea că va falimenta echipa, dacă pandemia de COVID-19 va continua să afecteze fotbalul.

"Dacă va continua în Italia şi în Spania încă o lună, două, trei, la revedere cu fotbalul. Criza va fi la ăştia mici, la noi. Nu am nevoie de campionat dacă nu joc cupe europene. Iar dacă nu jucăm cupe europene la toamnă, eu vă spun vouă că FCSB la revedere", spunea Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalibecali pierderigigi becali fcsbpierdere 

viewscnt
Articole similare