Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB mai transferă un fotbalist, al patrulea din mercato! De unde vine şi reacţia despre "variantele prezentate" | EXCLUSIV

FCSB mai transferă un fotbalist, al patrulea din mercato! De unde vine şi reacţia despre "variantele prezentate" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB vrea să facă şi al patrulea transfer din acest mercato, după valul de plecări de la finalul sezonului trecut. Din cantonamentul echipei din Ţările de Jos, Mihai Stoica a infirmat varianta sosirii unui alt african, dar a recunoscut că se doreşte aducea unui fundaş central.

Ngezana a ajuns în cantonament, iar încă un transfer s-ar putea face la FCSB

FCSB a început cu o înfrângere contra lui Anderlecht, scor 2-5, perioada de pregătire din Ţările de Jos. În meciul contra belgienilor au debutat Alex Băluţă şi Damjan Djokovic, două dintre achiziţii, iar MM Stoica a tras primele concluzii. 

În Olanda a ajuns şi Ngezana, care a avut parte de o despărţire în lacrimi de familia din Africa de Sud. Fundaşul central a ajuns în cantonament, dar cu o problemă în privinţa bagajelor. 

Pentru Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a infirmat varianta transferului unui alt fotbalist african. 

Oficialul a anunţat că a studiat mai multe variante de fundaş central în ultima perioadă, nu a fost impresionat, dar FCSB nu renunţă la dorinţa de a mai avea încă un apărătorul central, pe lângă Dawa, Haruţ şi Ngezana. 

"0% (n.r. - şanse să mai vină un jucător african)! Ngezana abia a ajuns azi, cu peripeţii, cu bagajele pierdute. A zburat 11 ore şi a mai avut şi probleme. E de subliniat faptul că Dawa şi Haruţ au jucat foarte bine, dar sunt meciuri de pregătire şi nu sunt atât de importante. 

Nu avem nicio ofertă făcută pentru vreun jucător din Africa, Asia, Oceania. Momentan nu avem niciun nume pe listă. 

Poate mai aducem un fundaş central, dar momentan nu avem niciun subiect de studiu. De variantele prezentate nu am fost impresionat", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

E de aşteptat ca fundaşul central să fie tot străin, în condiţiile în care FCSB n-a fost interesată de fotbalişti din Superliga în această vară. 

Fundaşii centrali care n-au mai ajuns la FCSB

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali s-a uitat la meciul naţionalei Letoniei, din preliminariile EURO 2024, pentru a-l vedea la treabă pe căpitanul echipei. Folosit ca mijlocaş central, în loc de fundaş central, finanţatorul a spus pas, din cauză că jucătorul n-a atins de multe ori mingea. 

O altă variantă a picat în ultima perioadă. FCSB s-a înţeles cu un fundaş central croat, dar a doua zi reprezentanţii jucătorului au modificat termenii înţelegerii, iar transferul a picat. 

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri fcsbmihai stoicafundas central fcsb 

viewscnt
Articole similare