Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB negociază transferul spaniolului Carlos Hernandez de la Oviedo. Anunţul presei iberice: "Oferta este ameţitoare!"

FCSB negociază transferul spaniolului Carlos Hernandez de la Oviedo. Anunţul presei iberice: "Oferta este ameţitoare!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: FCSB este gata să-l transfere pe Carlos Hernandez de la Oviedo.

Ţinând cont că în sezonul trecut, FCSB a avut serioase probleme pe faza defensivă, gruparea patronată de Gigi Becali este aproape de a aduce încă un jucător pentru acest compartiment. Unul care ar putea ajuta formaţia lui Toni Petrea să crească şi mai mult la acest capitol.

FCSB a început perfect sezonul, iar în primele trei meciuri nu a încasat gol. Unui compartiment care pare că s-a echilibrat din mers după venirea cuplului Petrea -Neubert, Gigi Becali e gata să-i mai adauge o piesă importantă: unul dintre cei mai constanţi fundaşi din liga a doua spaniolă.

Transfer la FCSB? Carlos Hernandez, anunţat de presa din Spania la formaţia lui Gigi Becali: "Oferta este foarte avantajoasă"

Conform TPA (Televiziunii Principatului Asturias), fundaşul central Carlos Hernandez este foarte aproape de un transfer în România, la FCSB. Cel mai bun apărator al echipei de pe Carlos Tartiere mai are contract până în 2021 cu Real Oviedo şi vrea să plece din Spania, pentru a încerca o altă experienţă. Informaţia a fost confirmată în ultimele ore şi de Cadena COPE. În schimb, postul de radio susţine că Oviedo nu vrea să se despartă atât de uşor de fundaşul său, dar subliniază ca oferta financiară a celor de la FCSB este mult mai avantajoasă pentru fotbalist. De remarcat că fundaşul Carlos Hernandez Alarcon vine după o pauză de două săptămâni, după ce a contractat noul coronavirus.

În vârstă de 29 de ani, Hernandez s-a născut la Jaen şi este cotat la 475 de mii de euro. El are nu mai puţin de 221 de meciuri la nivelul ligii secunde din Spania şi 17 goluri marcate.

A mai jucat în cariera sa pentru Sabadell, Lugo, Real Jaen şi Real Zaragoza. La Oviedo a strâns 95 de meciuri şi 10 goluri marcate, iar în stagiunea trecută a fost printre cei mai buni apărători ai campionatului. Carlos Hernandez a bifat 30 de meciuri pentru Real Oviedo, adică un total de 2.686 de minute. A fost adus la gruparea asturiană de Angel Martin Gonzalez şi Joaquin Olmo, ultimul fiind directorul general al clubului.

Televiziunea asturiană, care a anunţat negocierile dintre Carlos Hernandez şi FCSB subliniază că "oferta românilor pentru Carlos este ameţitoare, iar dorinţa jucătorului este clară. Fotbalistul vrea să o accepte".

FCSB pleacă de pe Arena Naţională! Unde se va disputa meciul cu FC Argeş

Partida dintre FCSB şi FC Argeş, contând pentru etapa a 4-a din Liga 1, se va disputa pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, informează lpf.ro.

Această schimbare a fost impusă de lucrările de refacere a gazonului de la Arena Naţională.

Meciul FCSB – FC Argeş este programat duminică, 20 septembrie, cu începere de la 21:30 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro. Până atunci, FCSB dă piept cu FC Voluntari, sâmbătă, într-un meci care poate fi de asemenea urmărit în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: carlos hernandezgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare