Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB poate da cea mai mare lovitură din istoria Ligii I. Becali negociază cu un antrenor uriaş din fotbalul mondial. Le-a antrenat pe Juventus, Porto şi Roma

FCSB poate da cea mai mare lovitură din istoria Ligii I. Becali negociază cu un antrenor uriaş din fotbalul mondial. Le-a antrenat pe Juventus, Porto şi Romagalerie foto

FCSB

Comentarii

Becali este în căutări disperate după plecarea lui Bogdan Andone, din urmă cu două săptămâni, însă patronul roş-albaştrilor n-a găsit nici acum antrenor pentru echipa sa.

Sătul de nenumărate refuzuri pe care le-a primit din partea antrenorilor cu care a negociat, Gigi Becali a găsit o nouă variantă pentru banca tehnică a echipei. Luigi Delneri a fost le-a fost propus oficialilor de la FCSB pentru a prelua vicecampioana României, însă, conform gsp.ro, cele două părţi n-au ajuns deocamdată la niciun acord.

Mutarea a fost intermediată de Federico Carboni, impresarul care l-a adus şi pe Mattia Montini în România, la Dinamo. Propunerea cu numele lui Delneri a ajuns pe biroul lui Valeriu Argăseală, iar acum roş-albaştrii urmează să ia o decizie.

Becali pregăteşte lovitura la FCSB

Deşi Gigi Becali a declarat că nu mai vrea un antrenor străin la echipă, acum, lucrurile se pot schimba la gruparea roş-albastră.

"Poate mâine, sâmbătă, luni o să avem alt antrenor. Nu ştiu, o să vedem! E posibil ca mâine sau sâmbătă să numim şi un nou antrenor. Numai la români mă gândesc, nu mai discut cu străini! Am avut 10 oferte de străini, dar nu vreau!" , a declarat Gigi Becali.

Luigi Delneri are un CV impresionant, după ce a pregăti în carieră echipe precum AS Roma, Chievo, Palermo, Atalanta sau Sampdoria. În sezonul 2010/2011, antrenorul de 68 de ani a antrenat-o chiar şi pe Juventus Torino, iar în 2004 a fost chiar şi antrenorul lui FC Porto, echipă care, cu un sezon în urmă, câştigase Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: becalidelnerifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare