Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB poate da lovitura cu un nou transfer: ”Dacă îţi spune unde te driblează, tot ar reuşi să o facă!” Teja a recunoscut că-l place

FCSB poate da lovitura cu un nou transfer: ”Dacă îţi spune unde te driblează, tot ar reuşi să o facă!” Teja a recunoscut că-l place

Superliga

Comentarii

Costel Enache le transmite celor de la FCSB că ar face o afacere excelentă dacă ar reuşi să-l transfere pe Diego Fabbrini. Actualul antrenor al Astrei l-a pregătit pe Fabbrini când era la FC Botoşani.

”E un jucător care-mi place”, a mărturisit Mihai Teja la Telekom Sport, în momentul în care a fost întrebat despre Diego Fabbrini. Costel Enache, cel care l-a avut elev la FC Botoşani, confirmă că atacantul italian este un jucător foarte interesant. Actualul antrenor al Astrei spune că Fabbrini are o tehnică excelentă, iar FCSB ar face o mutare foarte inspirată dacă-l transferă:

”Diego este un jucător, extrem de interesant, este un jucător cu o relaţie unu contra unu ofensiv extrem de interesantă, e un jucător foarte agil. Cred că, dacă ţi-ar spune unde te driblează, tot ar reuşi să o facă”, a declarat Costel Enache.

Cătălin Golofca, coleg cu Fabbrini la FC Botoşani, consideră şi el că FCSB ar avea nevoie de un asemenea jucător: ”Fabbrini are un CV în spate impresionant. Nu sunt în măsură să îi dau sfaturi. Dacă va ajunge acolo, cred că FCSB va face o afacere foarte bună, e un jucător extraordinar. Va face faţă şi nu va sta mult, va pleca sigur şi de acolo. Dacă se va transfera la Steaua. Am fost la FCSB, ştiu ce condiţii sunt acolo şi clar l-aş sfătui să aleagă FCSB. Fabbrini este un jucător foarte bun şi cred că vor avea şanse mai mari la câştigarea campionatului”.

Diego Fabbrini a început fotbalul la Empoli şi de-a lungul carierei a trecut pe la echipe precum Palermo, Udinese, Siena, Watford, Birmingham sau Middlesbrough.

 

Afla mai multe despre: diego fabbrinicostel enachefcsbliga 1astrafc botosani 

viewscnt
Articole similare