Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, pregătită să transfere încă un fundaş după venirea lui Radunovic! Suma pe care trebuie s-o plătească Gigi Becali

FCSB, pregătită să transfere încă un fundaş după venirea lui Radunovic! Suma pe care trebuie s-o plătească Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB poate realiza încă un transfer în această iarnă. După venirea lui Risto Radunovic de la Astra, Gigi Becali e nevoit să pluseze la oferta iniţială pentru Denis Haruţ, de la FC Botoşani.

Cât trebuie să ofere în plus Gigi Becali pentru următorul transfer la FCSB

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut că fundaşul dreapta Denis Haruţ este în atenţia celor de la FCSB. Omul de afaceri ţine la preţ, iar Gigi Becali se vede nevoit să pluseze pentru a-l lua pe internaţionalul de tineret. 

Conform As.ro, Gigi Becali ar mai trebui să ofere încă 200.000 de euro peste oferta iniaţilă pentru fotbalistul de la FC Botoşani, caz în care Valeriu Iftime ar fi de acord să bată palma pentru Denis Haruţ. 

Situaţia din acest moment aduce aminte de transferul lui Andrei Chindriş, de la FC Botoşani, la FCSB. Gigi Becali şi Valeriu Iftime nu s-au înţeles, din cauza unei diferenţe de câteva sute de mii de euro, iar fundaşul central a rămas în Moldova. 

Cât cere Valeriu Iftime pentru transferul lui Denis Haruţ la FCSB

”La Denis e ofertă certă, dar nu-i dau drumul la preţul asta (n.r. 500.000 de euro). Cred că FCSB-ul îl ia dacă îi las un preţ convenabil, dar nu! Haruţ nu pleacă sigur în iarna asta, vedem în vară”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

 În vârstă de 21 de ani, Denis Haruţ joacă pe postul de fundaş dreapta, dar poate evolua la nevoie şi în centrul apărării sau ca mijlocaş la închidere. S-a format la ACS Poli şi în 2019 a fost transferat de FC Botoşani. În prezent, Denis Haruţ este cotat la un milion de euro. 

În vară, Denis Haruţ a avut o ofertă de la Universitatea Craiova, însă transferul nu s-a realizat. De asemenea, fundaşul în vârstă de 21 de ani este urmărit de mai multe echipe din străinătate, motiv pentru care Valeriu Iftime ţine la preţ, în speranţa că va prinde un transfer bun. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvaleriu iftimedenis haruttransfer denis harut 

viewscnt
Articole similare