Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, probleme înainte de partida cu FC U Craiova. Mihai Stoica a dat ultimele detalii din lotul vicecampioanei | EXCLUSIV

FCSB, probleme înainte de partida cu FC U Craiova. Mihai Stoica a dat ultimele detalii din lotul vicecampioanei | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

CFR Cluj s-a încurcat şi la Craiova. Remiza de pe "Ion Oblemeneco" o poate ajuta pe FCSB, principala contracandidată la titlu, să se apropie la şase puncte.

Dar nici ocupanta locului secund din Liga 1 nu este lipsită de griji. Au fost depistate mai multe cazuri de COVID-19.

Mihai Stoica, managerul gerenal al bucureştenilor, a confirmat faptul că Toni Petrea se află în izolare şi va lipsi de la meciul cu FC U Craiova, dar şi cel cu Academica Clinceni, din etapa intermediară, una care va avea loc săptămâna viitoare.

Pe lângă antrenorul principal, oficialul de la FCSB a explicat faptul că, pe lângă Florin Tănase care este suspendat, alţi doi jucători au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Astfel, aceştia vor rata meciul cu nou-promovata, dar vor putea fi pe teren la partida cu ultima clasată, ce va avea loc miercuri, 9 februarie.

FCSB, probleme înainte de partida cu FC U Craiova. Mihai Stoica a dat ultimele detalii din lotul vicecampioanei 

"Avem şi noi probleme. Nu joacă Tănase (n.r. suspendat). Toni nu e pe bancă. Bine că n-a plecat Pinti la naţională. Avem două cazuri de luni, doi jucători de luni. Dacă CFR spune că nu are niciunul, eu de ce aş spune (n.r. numele jucătorilor)?

Avem doi jucători cu COVID, mâine ies. Sau chiar luni. Toni ratează şi intermediara, dar e ok. Are ceva simptome, dar nu cine ştie ce. A simţit o durere în gât şi a făcut un test. S-a testat şi el cu noi luni şi a ieşit pozitiv. Acum, problema e că am stat şi noi cu el, dar am mai stat şi cu Edi”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare