Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB riscă INTERZIS la transferuri. Gigi Becali e nevoit să plătească jumătate de milion de euro

FCSB riscă INTERZIS la transferuri. Gigi Becali e nevoit să plătească jumătate de milion de euro

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani) îi dă mari bătăi de cap lui Gigi Becali. Atacantul nu doar că nu reuşeşte să înscrie goluri pe bandă rulantă, dar este şi motivul pentru care finanţatorul roş-albaştrilor trebuie să plătească o datorie pentru care are cel mult o lună şi jumătate la dispoziţie.

Conform gsp.ro, FCSB nu a plătit nici până în prezent banii pentru Adi Petre, fotbalist transferat în luna februarie a acestui an. Prin urmare, Esbjerg a dat în judecată clubul lui Gigi Becali şi a câştigat procesul la FIFA. Ca urmare a acestei decizii, finanţatorul roş-albaştrilor trebuie să achite 500 de mii de euro, sumă pe care a negociat-o cu echipa daneză. 

Gigi Becali mai are la dispoziţie maximum o lună şi jumătate pentru a livra banii către Esbjerg. În caz contrar, FCSB nu va mai avea dreptul să facă transferuri. Această interdicţie ar putea fi valabilă nu doar pentru o singură perioadă de transferuri, ci chiar pentru trei. 

E foarte posibil ca Becali să fi amânat achitarea sumei de transfer din cauza dezamăgirilor pe care i le-a produs tânărul atacant. În cele 12 meciuri în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru, Petre a marcat doar două goluri, unul în Liga 1 şi altul în Cupa României.

  • contractul lui Adrian Petre cu FCSB este valabil până în vara anului 2024
  • 1,1 milioane de euro este cota de transfer a atacantului pe site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalipetre 

viewscnt
Articole similare