Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a reunit. 21 de jucători au făcut vizita medicală. Cine a lipsit

FCSB s-a reunit. 21 de jucători au făcut vizita medicală. Cine a lipsitgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a reunit şi o parte din jucători au făcut, azi, vizita medicală.

FCSB s-a reunit. 21 de jucători au făcut vizita medicală. Cine a lipsit

FCSB s-a reunit, azi, pentru pregătirea noului sezon din Superligă. 21 de jucători au efectuat vizita medicală: Alex Maxim, Andrei Vlad, Creţu, Ovidiu Popescu, Dawa, Haruţ, Luca Ciobanu, Matei Manolache, Ricardo Padurariu, Şut, George Gogescu, Băluţă, David Popa, Radaslavescu, Mihai Toma, Cordea, Laurenţiu Vlasceanu, Valentin Gheorghe, Matei Tanasă, Andrei Compagno, Luca Ilie. 

Pe lista de absenţi au: Olaru, Coman, Târnovanu, Oct. Popescu, Pantea, Radunovic, care sunt încă la echipa naţională. Edjouma este absent fiind învoit, iar Panţîru a făcut vizita medicală în luna mai, anunţă sursele Orange Sport. 

De asemenea, noul transfer - Siyabonga Ngezana îşi aşteaptă viza pentru a veni în România.

Pentru fotbaliştii FCSB-ului urmează câteva zile de antrenamente în baza de la Berceni, după care pe 27 iunie vor pleca în Olanda, la Apeldoorn, unde vor sta până pe 7 iulie, când e programată revenirea în ţară. Cu o săptămână înainte debutului noului sezon.

În Olanda, trupa lui Elias Charalambous va avea două amicale, într-unul din ele urmând să întâlnească PAOK.

Totodată, Mihai Stoica a anunţat că în cantonamentul din Olanda nu vor merge jucătorii convocaţi de Emil Săndoi la naţionala U21, deoarece aceştia vor fi prezenţi la Campionatul European U21.

„Pe 19 iunie avem pregătirea în Bucureşti, iar pe 27 plecăm în Olanda (n.r. pentru cantonament), cu jucătorii de la naţionala mare, care vor veni după dubla din preliminarii, dar fără jucătorii de la U21, că au Campionatul European (n.r. U21).

Pe 1 iulie avem primul meci în Olanda, încă nu am stabilit cu cine jucăm. Pe 5 iulie avem al doilea amical, cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, nu am stabilit unde vom juca”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Povestea legată de Borza, doar praf în ochi? ”Ce, nu funcţionează cartelele noaptea? Cred că Ţicu a fost prima variantă” | EXCLUSIV

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbvizita medicalăcantonamentliga 1 

viewscnt
Articole similare