Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB scapă! Nu va trebui să stea în carantină la revenirea în România după cantonamentul din Turcia. Anunţ de ultim moment

FCSB scapă! Nu va trebui să stea în carantină la revenirea în România după cantonamentul din Turcia. Anunţ de ultim moment

FCSB

Comentarii

FCSB nu va fi nevoită să stea în carantină la întoarcerea în România, după cantonamentul din Antalya. Vestea e una foarte bună pentru echipa lui Toni Petrea!

FCSB nu va fi nevoită să stea în carantină la revenirea în România! E gata pentru restart în Liga 1

Delegaţia FCSB a plecat în Antalya pentru cantonament, în vederea pregătirii celei de-a două părţi a sezonului din Liga 1. Mai multe cluburi au contestat decizia luată de FCSB şi au protestat în legătură cu faptul că gruparea roş-albastră nu respectă regulile impuse de pandemia de COVID-19. Se pare, însă, că FCSB nu va trebui să stea în carantină la revenirea în România pentru restartul din campionatul intern, scrie as.ro.

Sursa citată scrie că FCSB deţine toate documentele necesare pentru a demonstra că au fost respectate toate normele impuse de pandemia de COVID-19. Toţi cei din stafful FCSB au efectuat teste de Coronavirus, iar rezultatele au fost toate negative, mai notează as.ro, care susţine că delegaţia FCSB va prezenta a revenirea în ţară documente de la Guvernul Turciei, care să ateste faptul că hotelul în care a fost cazată este sută la sută sigur.

Mai mult, se pare că oficialii FCSB au discutat şi cu Raed Arafat, iar acesta le-a transmis că dacă vor avea toate documentele în regulă, nu vor fi nevoiţi să stea în carantină când revin din Turcia.

Afla mai multe despre: fcsbcarantinaturcialiga 1romaniadocumente 

viewscnt
Articole similare