Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a împrumutat una dintre "perle" în Liga 1. La ce echipă va juca fotbalistul crescut de roş-albaştri

FCSB şi-a împrumutat una dintre "perle" în Liga 1. La ce echipă va juca fotbalistul crescut de roş-albaştri

FCSB

Comentarii

Cristi Dumitru (19 ani), fotbalstul de perspectivă de la FCSB, plecat de la echipa antrenată de Toni Petrea. FCSB l-a cedat pe atacant la FC Argeş, în Liga 1.

Concurenţa din acest sezon de la FCSB i-a fost fatală lui Cristin Dumitru, atacantul FCSB. Puştiul din academia roş-albaştrilor a strâns numai 44 de minute în actuala stagiune şi stafful FCSB a decis că e mai bine ca acesta să fie împrumutat. Dumitru a fost cedat, conform gsp.ro, la FC Argeş. Nou promovat din Liga 1 avea nevoie de un atacant, iar vârful de atac din curtea FCSB e soluţia aleasă.

Cristi Dumitru a varianta spre care s-au reorientat cei de la FC Argeş după ce s-au lovit de refuzul lui Andrei Ivan de la U Craiova, deşi bătuseră palma cu şefii din Bănie.

Dumitru încă nu a înscris în Liga 1, dar a făcut-o în Cupa României. A marcat în victoria la scor de neprezentare obţinută de FCSB cu rivala Dinamo. A stabilit atunci rezultatul final, 3-0 pentru roş-albaştri.

La FCSB, Cristian Dumitru a strâns 11 meciuri, trei goluri şi două pase de gol în 485 de minute jucate la echipa mare a liderului din Liga 1.

Afla mai multe despre: cristian dumitrufcsbfc argesliga 1 

viewscnt
Articole similare