Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Română de Rugby anunţă patru campanii de donare de sânge pentru 2018

Federaţia Română de Rugby anunţă patru campanii de donare de sânge pentru 2018

Rugby

Comentarii

Astfel, în patru zile de vineri ale anului viitor, la sediul FRR, de pe Bd. Mărăşti nr. 18-20, sector 1, orice cetăţean român, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani, poate face un gest umanitar pentru cel de lângă el.

''Pe 30 martie, 22 iunie, 21 septembrie şi 14 decembrie, într-un interval orar ce va fi comunicat ulterior, vă aşteptăm la acţiunea de donare. Datele de donare au fost programate respectând regula celor 70 de zile care trebuie sa fie între donări. Am păstrat aceleaşi luni de donare şi am dorit să anunţăm din timp datele programate pentru ca lumea să ştie că vom continua această campanie. Trebuie să recunosc că anul 2017 a fost cel mai bun în ceea ce priveşte numărul mare de donatori şi asta reprezintă o mare satisfacţie pentru mine pentru că este un proiect drag mie. Le mulţumesc partenerilor noştri care ne susţin, Prisum International şi colegilor de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, însă în special aduc mulţumiri acelor oameni inimoşi care răspund de fiecare dată prezent la apelul nostru. Dorim să avem un an 2018 mult mai bun, să ne păstrăm donatorii fideli, donatori care de şapte ani vin la fiecare campanie şi îi aşteptam alături de noi şi pe cei care sunt abia la debut. Să nu uităm că fiecare dintre noi poate salva o viaţă!'', a declarat doctorul Alin Popescu, medic coordonator al FRR.

În 2017, în campaniile de donare organizate de FRR au fost aproape 200 de donatori, la ultima donare a anului, în decembrie, donând nu mai puţin de 57 de persoane. Mai mult, în acest an a fost stabilit şi un număr record de donatori la campaniile organizate de FRR, la cea de-a treia campanie înregistrându-se un număr de 62 de donatori, din totalul celor 75 care s-au prezentat.

Afla mai multe despre: federatia romana de rugbydonare de sangepatru campaniiorice cetatean roman 

viewscnt
Articole similare