Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fernando Torres la ultimul meci pentru Atletico Madrid: "Este greu să admit că acesta este sfârşitul"

Fernando Torres la ultimul meci pentru Atletico Madrid: "Este greu să admit că acesta este sfârşitul"
Comentarii

Atacantul Fernando Torres a fost omagiat, duminică, de fanii echipei Atletico Madrid, la ultimul său meci la gruparea madrilenă, el marcând ambele goluri din remiza cu Eibar, scor 2-2.

 "Am avut privilegiul de îmbrăcat acest tricou peste 400 de meciuri. Este greu să admit că acesta este sfârşitul", a declarat Torres. "El Nino" a debutat la Atletico în 2001, iar din 2007 a evoluat la Liverpool, Chelsea sau AC Milan.

În vârstă de 34 de ani, el a revenit la Atletico în 2016, reuşind să câştige miercuri Liga Europa.

"În '96 am fost în piaţa asta ca suporter şi am sărbătorit dubla. I-am văzut ridicând Cupa şi voiam să fiu şi eu aici într-o zi, la asta visam. A trecut mult timp şi în cariera mea am câştigat multe trofee, dar fără îndoială acesta este cel mai important. Pentru toţi copiii care au visuri, nimic nu e imposibil! Şi dacă ţii cu Atleti, cu atât mai mult.

Mulţumesc tuturor colegilor mei din Segunda, au fost ani grei, dar niciodată n-am purtat cu mai multă mândrie culorile noastre decât atunci când nu le iubea nimeni. Mulţumesc şi celor care au luptat în anii de tranziţie şi celor care au început să câştige meciuri şi trofee, pentru că a lor este o mare parte din ce trăim acum. Mulţumiri şi generaţiilor anterioare, care mi-au servit drept inspiraţie. Dar mai mult decât orice, mulţumiri celor care sunt azi colegii mei, care visau de mici să ajungă într-o zi ca asta şi demonstreze tuturor că Atleti înseamnă mai mult decât un triumf, dar triumful are un gust diferit. Sunt mândru să fiu parte din acest grup, aş alege asta înainte de orice altceva", spunea Torres acum câteva zile.

Afla mai multe despre: torresspaniaatletico 

viewscnt
Articole similare