Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum! Cavani pleacă de la Manchester United! Fostul star de la PSG şi-a găsit o nouă echipă

Final de drum! Cavani pleacă de la Manchester United! Fostul star de la PSG şi-a găsit o nouă echipă

Manchester United

Comentarii

Edinson Cavani va pleca în această iarnă de la Manchester United, după ce a prins puţine minute în tricoul britanicilor.

Cavani pleacă de la Manchester United

Cavani nu este mulţumit cu statutul de rezervă şi vrea să plece de lângă Cristiano Ronaldo, după ce a jucat doar 8 meciuri în actualul sezon. Contractul lui cu United va expira vara viitoare, iar atacantul este liber din iarnă să semneze cu oricine. 

Juventus caută un număr nou decisiv, iar Cavani are putea ajunge la fosta campioană din Serie A, potrivit Calciomercato. Morata şi Kean pot marca goluri, dar nu câte ar dori echipa din Torino. 

Potrivit sursei menţionate, Allegri îşi doreşte întăriri în compartimentul ofensiv, iar Edinson Cavani poate fi o soluţie pe termen scurt pentru italieni. Atacantul în vârstă de 34 de ani a marcat 104 goluri în 138 de partide pentru Napoli, iar acum, ar vrea să plece de la echipa din Premier League. 

Cavani ar fi negociat şi cu Barcelona, echipă care nu mai reuşeşte să marcheze la fel de multe goluri ca în trecut. Uruguayanul ar dori un contract pe un an şi jumătate, iar acum rămâne de văzut dacă se va întoarce în Serie A. De asemenea, înainte de a semna cu Juventus, cele două părţi trebuie să se înţeleagă şi în privinţa salariului.

În acest moment, cota de piaţă a lui Edinson Cavani este de 6 milione de euro. 

Afla mai multe despre: cavani-united-juventus 

viewscnt
Articole similare