Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum. James Rodriguez se desparte de Real Madrid la şase ani de la transferul de 75 de milioane de euro: "În proporţie de 80%, e jucătorul lor"

Final de drum. James Rodriguez se desparte de Real Madrid la şase ani de la transferul de 75 de milioane de euro: "În proporţie de 80%, e jucătorul lor"

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul columbian James Rodriguez este la un pas de plecarea de la Real Madrid.

Conform presei din ţara natală a lui James Rodriguez, mijlocaşul ofensiv ar urma să continue la Madrid, însă la rivala de pe Wanda Metropolitano.

"În proporţie de 80%, James este jucătorul lui Atletico Madrid", anunţă presa columbiană, citată de AS.

Revenit vara trecută după doi ani petrecuţi la Bayern Munchen, sub formă de împrumut, James Rodriguez a jucat doar şapte meciuri în această ediţie din La Liga, sub comanda lui Zinedine Zidane, şi a reuşit un gol şi un assist.

Cum columbianul va intra în vară în ultimul an de contract, Real Madrid este decisă să îl vândă în această vară, iar rivala Atletico Madrid - club la care formaţia de pe Santiago Bernabeu a cedat şi vara trecută un jucător, pe Marcos Llorente - are prima şansă la transfer.

James Rodriguez, aproape să se despartă de Real Madrid după şase ani

James Rodriguez este aproape, astfel, de a se despărţi de Real Madrid după şase ani. El a fost transferat de la AS Monaco, pentru 75 de milioane de euro, în 2014, după evoluţiile impresionante de la Cupa Mondială din Brazilia.

Afla mai multe despre: james 

viewscnt
Articole similare