Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de poveste în LaLiga. Leganes a retrogradat după o prestaţie remarcabilă în faţa lui Real Madrid. Celta Vigo s-a salvat in extremis | VIDEO

Final de poveste în LaLiga. Leganes a retrogradat după o prestaţie remarcabilă în faţa lui Real Madrid. Celta Vigo s-a salvat in extremis | VIDEOgalerie foto

La Liga

Comentarii

Leganes a murit frumos. Gazdă a lui Real Madrid în ultima etapă din LaLiga, echipa lui Javier Aguirre avea nevoie de o victorie pentru a rămâne în primul eşalon. Meciul s-a terminat însă doar cu un rezultat de egalitate, scor 2-2. Leganes putea să profite de remiza nulă a Celtei Vigo, cu Espanyol, dar în cele din urmă şansa a fost de partea galicienilor.

Aşadar, echipele care nu vor mai juca sezonul viitor pe prima scenă fotbalistică din Spania sunt Leganes, Mallorca şi Espanyol.

În schimb, reprezentantele ibericilor în viitorul sezon de cupe europene sunt Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid şi Sevilla, în Champions League şi Villarreal, Real Sociedad şi Granada, în Europa League.

În a doua competiţie intercluburi din Europa ar putea ajunge si Athletic Bilbao. Bascii au de jucat finala Cupei Spaniei cu rivalii de la Real Sociedad.


VIDEO | Leganes - Real Madrid, 2-2 (Gil 45+1, Assale 78 / Ramos 9, Asensio 52)

Echipele de start:

Leganes: Cuellar - Rosales, Bustinza, Tarin, Siovas, Silva - Ruibal, Amadou, Recio, Gil - Manu
Real Madrid: Areola - Lucas Vázquez, Sergio Ramos, Militao, Mendy - Casemiro, Valverde, Isco - Asensio, Benzema, Vinicius

Final de meci. Leganes a retrogradat în liga a doua din Spania.

Min 78 - GOOOL!!! Leganes speră din nou că va rămâne în LaLiga. Tot ce trebuie să facă e să o învingă pe Real Madrid. Assale a marcat pentru 2-2.

Min 52 - GOOOL!!! Asensio marchează şi el pentru campioana Spaniei.

Min 45+1 GOOOL!!! Gil restabileşte egalitatea cu primul său gol din acest sezon.

Min 9 - GOOOL!!! Real Madrid deschide scorul prin Sergio Ramos.

Min 1 - A început meciul.


Alte rezumate din La Liga

VIDEO | Alaves - FC Barcelona 0-5 (Fati 24, Messi 34, 75, Suarez 44, Semedo 57), pe Telekom Sport 3

Echipele de start:

Alaves: Jimenez - Aguirregabiria, Laguardia, Magallan, Marin - Mendez, Camarasa, Garcia, Burke - Joselu, Perez
FC Barcelona: Neto - S. Roberto, Araujo, Lenglet, Alba - Puig, Busquets, Vidal - Messi, Suarez, Fati

Min. 75 - GOOOOOOL FC Barcelona! Messi face dubla şi fac 5-0. Argentinianul a reluat frumos, din prima, din interiorul careului, o centare venită din stânga.


Min. 57 - GOOOOOOOL Barcelona! Semedo înscrie cu un şut puternic, din interiorul careului, lateral dreapta!


Min. 44 - GOOOOOOL FC Barcelona! Luis Suarez înscrie cu capul, din apropiere, după ce o pasă din prima primită de la Jordi Alba, din stânga.


Min. 34 - GOOOOOL FC Barcelona! Leo Messi marchează! Argentinianul l-a culcat pe portar şi a înscris simplu, cu latul, după ce a primit o pasă scurtă în careu, de la Riqui Puig, şi a trecut de un adversar.


Min. 24 - GOOOOOOL Barcelona! Ansu Fati înscrie cu un şut din prima, din careu, după ce a fost servit excelent de Messi.


Min. 1 - A început meciul.


Ultima zi din acest sezon de LaLiga se vede, duminică, la Telekom Sport. Real Madrid şi FC Barcelona vor putea fi urmărite pe programele Telekom Sport, în partidele cu Deportivo Alaves, respectiv Leganes. Barcelona deschide ziua de duminică, de la ora 18:00, la Telekom Sport 1, în deplasare la Deportivo Alaves.

Cu titlul de campioană deja câştigat, Realul merge în deplasare la Leganes, o echipă de lângă Madrid. Leganes are nevoie neapărat de victorie pentru a se salva de retrogradare. Succesul nu este, însă, de ajuns. Pentru ca Leganes să se salveze, Celta nu trebuie să câştige în deplasarea de la Espanyol, echipă care e deja retrogradată.

Adversara Barcelonei e deja salvată şi nu are nicio emoţie în partida cu Messi, Suarez şi compania.

Afla mai multe despre: la ligafc barcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare