Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final pentru ”Spanish Dinamo”. Cotidianul AS face o analiză a situaţiei din Ştefan cel Mare şi avertizează: ”Clubul pare aproape de faliment!”

Final pentru ”Spanish Dinamo”. Cotidianul AS face o analiză a situaţiei din Ştefan cel Mare şi avertizează: ”Clubul pare aproape de faliment!”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Cotidianul AS scrie despre finalul erei spaniole de la Dinamo Bucureşti.

Juan Camara este ultimul dintre jucătorii spanioli transferaţi în vară care au plecat de la Dinamo Bucureşti. Fotbalistul crescut de Barcelona şi-a anunţat şi el plecarea de la formaţia din Ştefan cel Mare, la fel ca şi compatrioţii săi: ”Au fost luni dificile, luni în care am încercat să tragem de noi. Am cunoscut jucători care muncesc enorm şi fani extraordinari, cărora vreau să le mulţumesc” a mărturisit Camara.

”Plecarea lui Juan Camara de la Dinamo înseamnă finalul erei spaniole de la clubul român. Un club care la începutul sezonului avea deja şapte jucători spanioli în lot. Toţi au plecat după ce au rupt contractele unilateral pentru că nu li s-a îndeplinit niciuna dintre promisiunile din vară, atunci când Dinamo a fost preluată de Pablo Cortacero, omul care i-a adus în România” scrie AS.

Borja Valle, Isma Lopez şi Rene Roman au fost primii care au părăsit echipa, fiind urmaţi de antrenorul Cosmin Contra şi de preparatorul fizic Javier Reyes.

În ianuarie, din Ştefan cel Mare au plecat Aleix Garcia, care a semnat cu Eibar, dar şi portarul crescut de Real Madrid, Tomas Mejias. Fizioterapeutul Javier Avila, antrenorul cu portarii Leo Fuentes şi un alt membru al staffului, Luis Prieto, au părăsit şi ei echipa, la fel şi portarul de rezervă, Rene Hinojo.

”Mai sunt spanioli care au rămas în clubul preluat de Cortacero, un club care pare aproape de faliment din cauza datoriilor” mai scrie cotidianul AS, în finalul materialului.

Afla mai multe despre: dinamoas.com 

viewscnt
Articole similare