Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala cu totul neaşteptată în Superliga de rugby. Cine se va lupta în acest an pentru marele trofeu

Finala cu totul neaşteptată în Superliga de rugby. Cine se va lupta în acest an pentru marele trofeu

Rugby

Comentarii

Cele două semifinale ale Superligii Naţionale de rugby, Steaua - CSM Bucureşti şi Baia Mare - Timişoara au avut loc sâmbătă şi s-au încheiat cu două rezultate surprinzătoare.

Timişoara - Baia Mare e clasicul rugby-ului românesc în ultimii ani, dar de această dată cele două nu s-au mai întâlnit în finala campionatului ci în penultimul act. Timişoara a pornit ca favorită, dar Baia Mare s-a impus. A fost 21-13 la pauză şi 35-30 la final. Pentru Baia Mare e cea de-a 10 finală consecutivă. Rezultatul e totuşi o surpriză, ţinând cont de faptul că băimăreni nu s-au prea impus în finale şi mai ales de faptul că există probleme financiare la echipă. 

"Timişoara e o echipă pe care noi o respectăm foarte mult. Ştiam că ne pot surprinde cu jucătorii de atac. Planul nostru de joc a fost să avem o circulaţie a balonului foarte bună. Am avut noroc, dar ni l-am şi căutat", a declarat antrenorul de la Baia Mare, Mario Alejandro Canela. 

O surpriză şi mai mare a fost în cealaltă semifinală, acolo unde investiţiile de la CSM Bucureşti nu au mai contat în faţa dorinţei mai mari a steliştilor. CSM - Steaua a fost 9-3 la pauză şi 22-15 la final. Steaua are şansa primului titlu după 13 ani. Roş-albaştrii deţin în acest moment recordul, cu 24 de campionate câştigate. 

Finala, CSM-Steaua, se va juca la Bârlad pe 25 mai. 

Afla mai multe despre: rugbysuperligatimisoarasteauacsmbaia mare 

viewscnt
Articole similare